Kurtlar Vadisi final yapıyor

Bu akşam 250. bölümü yayınlanacak olan Kurtlar Vadisi Pusu, ekranlara veda etmeye hazırlanıyor. Sezon sonunda final bölümünü yayınlayacak sevilen dizinin yerini Kara Kutu dizisi alacak.

resim yok
12 Mart 2015 - 16:52
İptal - Onay

15 Ocak 2003'te Show TV'de "Bu bir mafya dizisidir"sloganıyla başlayan ve daha sonra çok sayıda kanal değiştiren "Kurtlar Vadisi" dizisi ekranlara veda etmeye hazırlanıyor.

 

POLAT ALEMDAR BIRAKIYOR

 

Hemen her kesimden izleyicinin beğeniyle takip ettiği ve 12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Dizinin 250. bölümü bu akşam ekrana gelecek. Ensonhabe'de yer alan habere göre dizi, sezon sonu final yaparak ekranlara veda edecek.

 

YENİ BİR KURTLAR VADİSİ DOĞUYOR

 

Geçtiğimiz günlerde ise Kanal D ekranlarında "Kara Kutu" isimli yeni bir dizi başladı. Konu bakımından Kurtlar Vadisi ile benzerliği bulunan dizi yakında Kurtlar Vadisi'nin yerini alacak. Necati Şaşmaz'ın sahibi olduğu yapım şirketi tüm enerjisini Kara Kutu adlı bu yeni diziye verecek.

 

PANA FİLM SEZON SONUNDA DİZİNİN BİTECEĞİNİ GİZLİYOR MU?

Pana Film, Kurtlar Vadisi'nin sezon sonu ekranlara veda edeceğine dair iddiaları yalanladı. Pana Film'den yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

 

"‘Kurtlar Vadisi Bitiyor’ başlığıyla yayınlanan ve “12 yıldır devam eden dizinin sevilen karakteri Polat Alemdar yoruldu. Sezon sonu ise final yaparak ekranlara veda edecek.” şeklindeki ifadelerin yer aldığı haber tamamen gerçek dışıdır.

 

Pana Filmin yapımcılığını yaptığı ve bu akşam 250. Bölümüyle Kanal D’de ekrana gelecek olan Kurtlar Vadisi Pusu’nun bitmesi veya final yapması söz konusu değildir…

 

Kamuoyuna duyurulur…"

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin