"Kurtlar Vadisi geri dönüyor" iddiaları gündeme gelmişti! Dizinin yapımcısından flaş açıklama!

Başrolünde Necat Şaşmaz'ın yer aldığı televizyonun fenomen dizisi Kurtlar Vadisi için flaş bir iddia gündeme gelmesinin ardından flaş bir açıklama yapıldı. Peki Kurtlar Vadisi yeniden mi başlıyor? Kurtlar Vadisi Exxen'de mi yayınlanacak? Kurtlar Vadisi dizisinin yen versiyonunda kimler rol alacak? Kurtlar Vadisi'nin konusu ne? Kurtlar Vadisi'nin çekimleri ne zaman başlıyor? Kurtar Vadisi ne zaman yayınlanacak?

Volkan Usta
21 Şubat 2024 - 11:41
Kültür Sanat

Türkiye'nin bir dönem en popüler dizilerinden olan ve hala sosyal medyada oldukça büyük bir kitlesi bulunan Kurtlar Vadisi için sürpriz bir gündem oluşmuştu.

Edinilen bilgilere göre, başrolünde Necati Şaşmaz'ın yer aldığı dizi "Kurtlar Vadisi Kaos" ismiyle yeniden izleyici ile buluşacağı ve dizinin bu sefer dijital platform üzerinden yayınlanacağı iddia edilmişti.

Kurtlar Vadisi Kaos Nerede Yayınlanacak?  

Necati Şaşmaz'ın başrolünde yer aldığı ve Polat Alemdar karakterine hayat verdiği "Kurtlar Vadisi Kaos" yapımın Kurtlar Vadisi Pusu projesinin devamı niteliğinde olacağı gündeme gelirken dizinin Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Exxen platformunda yayınlanabileceği de iddialara arasındaydı.

YAPIMCISINDAN FLAŞ AÇIKLAMA!

Pana Film'den gelen açıklamada; "Dizinin yeni bölümleri ile ekranlara döneceği haberleri gerçeği yansıtmamaktadır." paylaşımı yapılarak son günlerde çıkan iddialar cevaplanmış oldu.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin