Kurtlar Vadisi Pusu tekrar başlayacak mı?

Pana Film'in yapımcılığını üstlendiği Kurtlar Vadisi Pusu dizisi darbeden sonra yayından kalkmıştı. Peki geri gelecek mi? Kurtlar Vadisi Vatan geliyor..

Editör
18 Nisan 2017 - 17:23
Gündem

Başrollerini Necati Şaşmaz ve Kenan Çoban'ın oynadığı Kurtlar Vadisi Pusu dizisi darbeden sonra yayından kalkmıştı. Şaşmaz'ın sahibi olduğu Pana Film'in darbeden iki ay önce alan adı hakkını aldığı kurtlarvadisidarbe.com adresi ve marka başvurusu nedeniyle tartışmalara sebep olmuştu.

Türk Patent Enstitüsü "Kurtlar Vadisi Darbe" adını almak için başvuruda bulunan Pana Film'i reddetmişti.

Kurtlar Vadisi Darbe adlı patent başvuru nedeniyle hakkında soruşturma başlatılan Pana Film yapımcıları yargılanmalarının ardından aklanmışlar, Fetullahçı Terör Örgütü ile hiçbir bağlarının olmadığı ortaya çıkmıştı.

Ancak yapımcı firmadan bu zamana kadar dizinin başlayıp başlamayacağı hakkında bir bilgi gelmemişti.

YENİ PROJE

Yapımcı firma Pana Film ise farklı bir isimle beyaz perdeye proje yapıyor. Kurtlar Vadisi ekibinin şuan Antalya'da "Kurtlar Vadisi Vatan" isimli yeni bir film çektiği gelen bilgiler arasında.

17-04/18/kurtlar-vadisi-vatan.jpg

KURTLAR VADİSİ PUSU BAŞLAYACAK MI?

Verdiği uzunca süre aradan sonra ve kitlesini Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz, İsimsizler, Söz ve Savaşçı gibi "aksiyon" türü dizilere kaptıran Pana Film'in diziye devam edeceği açıklandı. Sinema filminin hemen ardından Temmuz ayında dizinin çekimlerine başlanacağı ve Eylül ayında kaldığı yerden devam edileceği bildirildi. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ve yeni oyuncularla ilgili henüz bilgi gelmedi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin