Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük kapışma!

Kurtlar Vadisi Pusu, 239. bölümüyle izleyicileriyle buluştu.

resim yok
05 Aralık 2014 - 11:09
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu'da büyük kapışma!

Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümüyle izleyicileriyle buluştu.

Son bölümde Polat, yıllar sonra devletin sırlarını öğrenirken Süha'nın teklifiyle bir kez daha şaşıracaktır.

 

HESAPLAR KARIŞTI!

Kurtlar Vadisi Pusu'da hesaplar bir kez daha karıştı.

Polat, yıllar sonra bir kez daha devletin tüm sırlarını öğrenecektir. Bu arada Tilki, bankanın kasasını patlatarak kilolarca altını çalmayı başarır. Konsey kurma çalışmalarına ise bir kez daha kan bulaşacaktır.

Kurtlar Vadisi Pusu 239. bölümü yayınlandı. Dizinin bu haftaki bölümünde Polat Alemdar, sır katibi Süha'dan, kendisi için hazırlanan planı öğrenir. Polat Alemdar, dünya genelindeki tüm kaynakları sahiplenen hanedanlara karşı yeni bir hanedanlık kuracaktır.[reklam]

TİLKİ BANKAYI PATLATIR

Bu arada bankada yaşananlarla ilgili sır perdesini aralamaya çalışan Akif, bir kez daha tuzağa düşecektir. Tilki, büyük soygun sonrası bankaya geri dönecektir. Para yerine bu kez gözünü altınlara diken Tilki, kilolarc altını bankadan çıkarmayı başarır. Akif, ekiplerini bölgeye yönlendirse de Tilki'yi durdurmayı başaramaz.

 

BALTAZAR İLE BÜYÜK KAPIŞMA

Sokaklarda zehir tacirliğine devam eden Baltazar karşısında Pusat'ı bulacaktır. İkili bir kez daha karşı karşıya gelir ve silahlar yine çekilir. Çatışmada Pusat ve Baltazar, yakın adamları dışında tüm ekibini yitirir.

 

Pusat ile Baltazar'ın arasına ise konsey girer ve kavganın bitirilmesi istenir.

 

 

'KURTLAR VADİSİ PUSU'DA ALIŞILMADIK SAHNE! TIKLA-İZLE!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin