Kurtlar Vadisi Pusu'da işler yine karışıyor!

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da hesaplar bir kez daha karışıyor. Polat, Safiye ve Cahit'i kurtarır; ancak bu kez yeni bir oyunla karşı karşıyadır.

resim yok
26 Aralık 2014 - 10:21
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat'a büyük tuzak!

Ekranların uzun soluklu dizisi Kurtlar Vadisi Pusu'da hesaplar bir kez daha karışıyor. Polat, Safiye ve Cahit'i kurtarır; ancak bu kez yeni bir oyunla karşı karşıyadır.

 

HESAPLAR KARIŞIYOR

Kurtlar Vadisi Pusu'da Polat Alemdar bir kez daha tuzağa düşüyor! Kurtlar Vadisi Pusu'nun yayınlanan son bölümünde Polat, kardeşi ve Cahit'i kurtarmayı başarır. Bu arada Pusat konseye girmek için kendisine sunulan teklifi kabul edecektir.

Kurtlar Vadisi Pusu'da hesaplar karışıyor. Polat'ı ele geçirmek isteyen hanedanlar, Safiye ve Cahit'i koz olarak kullanacaktır. Polat, Brandon'ın mesajını alır ve teslim olur. Emniyete götürülmek istenen Polat, yolda tapınakçıların saldırısına uğrar.

 

CAHİT VE SAFİYE KURTULUR

Polat bir kez daha Brandon'ın oyununu bozacaktır. Yerleri belirlenen Safiye ve Cahit için baskın düzenlenir ve her ikisi de tapınakçıların elinden kurtarılır.[reklam]

Bu arada Pusat ise babası gibi konseye girmek için kendisine sunulan petrol ticaretini kabul eder. Pusat, bu konuda Zülfikar Ağa'nın desteğine ihtiyacı vardır.

 

BRANDON-POLAT BULUŞMASI

Safiye ve Cahit'in kurtarılmasıyla rahat bir nefes alan Polat, Brandon'ın buluşma teklifini kabul eder.

 

Brandon'a pazarlık yapmacağını ve oturacağı masada ise hanedanların saltanatına son verileceğini söyleyen Polat, hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır. Brandon, Polat'a bilgisayar ekranını gösterir.

 

 

2014'ÜN EN ÇOK KONUŞULAN DİZİLERİ HANGİLERİ OLDU?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin