Kurtlar Vadisi Pusu'da sır buluşma!

Kurtlar Vadisi Pusu'da 'sır' buluşma!

resim yok
28 Kasım 2014 - 11:37
Yeni Bölüm

Kurtlar Vadisi Pusu'da 'sır' buluşma!

Kurtlar Vadisi Pusu, dün akşam 238. bölümüyle ekranlara geldi.

Dizinin bu hafta yayınlanan bölümüne ise Polat Alemdar ile Sır Katibi Süha Tarık'ın buluşması damga vurdu.


İşte dün akşamdan yansıyanlar:

 

SÜRPRİZ GELİŞMELER

Vadi'nin ekrana gelen son bölümünde Polat, yeni görevine hazırlanırken Akif ve Aynur ise bir kez daha ölümle burun buruna geldi.

 

YİNE NEFES KESTİ

Kurtlar Vadisi Pusu'nun 238. bölümü yine nefes kesti.

Polat Alemdar, Ömer Baba'nın vasiyeti üzerine Sır Katibi Süha Tarık ile bir araya geldi. Sır Katibi, Polat Alemdar'a yeni görevini açıklarken devletin tüm sırları ile Türkiye üzerinde oynanan oyunları anlattı.[reklam]

AKİF VE AYNURA ZOR DURUMDA

Akif'in peşine Sagir ise İstanbul'un çeşitli bölgelerinde bomba tuzağı kurar. Sagir'in hedefindeki isim ise Aynura olur. Bombalı eylem sonrası bölgeye giden Aynura'yı kaçıran Sagir, bombalı bir tüzenek kurar ve Akif'i çağırır. Üzerinde bomba düzeneği olan Aynura'nın izini bulan Akif ise son anda bombayı etkisiz hale getirmeyi başarır. KGT ekibi bombalı eylemlerle uğraşırken, Polat Alemdar'ın daha önce kurduğu fondan alınacak paranın hazırlandığı para Tilki tarafından soyulur.

 

POLAT'A ŞEDİD TUZAĞI

Bu arada Polat Alemdar'a Şedid tuzağı kurulur. Karanlık güçler, Polat Alemdar'ın yapacağı para trasferi öncesi plan yapar. KGT ekibi bombalı tuzaklarla uğraşırken, Tilki bankayı soyar ve paranın bir bölümü pay olarak Sagir'e verilir. Yüklü bir para ile birlikte Polat Alemdar'ın transfer emrinin yer aldığı belgeyle yakalanan Sagir cezaevine gönderilir.

 

Tuzak ise işte burada ortaya çıkacaktır. Karanlık güçler Polat Alemdar'ın terör örgütüne yardım ettiğini medya aracılığıyla duyururken, Sagir ile birlikte ele geçirilen transfer emrine ilişkin belgede delil olarak gösterilir.

 

 

NECATİ ŞAŞMAZ'IN KAZADAN SONRAKİ İLK GÖRÜNTÜSÜ BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin