resim yok
08 Şubat 2007 - 00:00

Kurtlar Vadisi'nin 8 Şubat Perşembe akşamı ekranlara gelecek yeni bölümü için geri sayım başladı. Dizinin tanıtım görüntüleri Show TV ekranlarında dönmeye başladıktan sonra dizinin milyonlarca hayranı perşembe gününü sabırsızlıkla beklerken, dizinin yayına girmemesi için RTÜK'e yapılan başvuralara karşı da kampanya başlattı. Kurtlar Vadisi hayranlarını sanal ortamda biraraya giteren fan klüp veya blog siteleri, tüm dizi hayranları için şu mesajı yayınladı: HERGÜN KURTLAR VADİSİ İZLEYİCİSİ 100.000 KİŞİ RTÜK'Ü ARASIN! ONLAR 100 KİŞİ İSE BİZ MİLYONLARIZ! KURTLAR VADİSİ TERÖR'Ü DAHA YAYINLANMADAN YASAKLATMAYA ÇALIŞANLAR; YARGISIZ İNFAZ YAPIYORLAR! DAHA ORTADA DİZİ YOKKEN KAMPANYA BAŞLATIYORLAR! KURTLAR VADİSİ'Nİ RATİNG VADİSİNE KURBAN VERMEYELİM! ARA, SESİNİ DUYUR! TEL: 444 1 178 http://www.rtuk.org.tr/sayfalar/GorusOneri.aspx rtuk@rtuk.gov.tr Destekleyen Kurtlar Vadisi Fanları www.kvteror.net www.kurtlarvadisiteror.org PANA FİLM'DEN AÇIKLAMA Bu arada dizinin yapımcısı Pana Film yaptığı bir açıklama ile Sabah gazetesinin başlattığı kampanyayı kınadığını belirterek, tepkilere yanıt verdi. İşte Pana Film'in açıklaması : Sabah gazetesinin, 30 milyon insanımızın heyecanla beklediği Kurtlar Vadisi Terör dizisine karşı yürüttüğü çirkin kampanyayı kınıyoruz. Bu sansürcü ve iftiracı zihniyetin altında ne tür hesapların yattığını, Türkiye’nin konuşulması istenmeyen gerçeklerini birer birer anlatmış olan Kurtlar Vadisi dizisi takipçileri zaten biliyor. 70 milyonluk ülkede 100 kişilik bir istatistiği sürmanşet yapanlar, aynı nedenlerle, Abdullah Öcalan posterlerinin açıldığı kongreyi, 22. sayfada kısa bir haber olarak değerlendiriyorlar. Kurtlar Vadisi Terör dizisi, teröre yüksek sesle “hayır” diyenlerin, bu ülkenin sonsuza kadar birlik ve beraberlik içinde yaşamasını isteyenlerin, buluşacağı bir adres olacaktır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin