Kurtlar Vadisi'nin Akif'i yeni dizide

TRT1’in Türkiye’nin yakın tarihini anlatan dizisi Sevda Kuşun Kanadında’nın oyuncu kadrosuna Kurtlar Vadisi Pusu’da “Akif” karakterini canlandıran Ali Buhara Mete dahil oldu.

Editör
17 Ocak 2017 - 14:43
Kültür Sanat

Yeni sezona başlayamayan Kurtlar Vadisi Pusu dizisinin Akif'i, artık Sevda Kuşun Kanadında dizisinde boy gösterecek.

Dizinin bu hafta yayınlanacak 22. bölümünde oynayacağı bildirilen Ali Buhara Mete, Mete karakterini canlandıracak. En son Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde 3 sezon boyunca Akif karakterini canlandıran oyuncu, diziye 264. bölümde veda etmişti. Mete ayrıca Halil İbrahim Sofrası, Eşref Saati ve Bir Kadın Tanıdım gibi dizilerde de rol aldı.

17-01/17/img_0026.jpg

YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Genel Yönetmenliğini ve yapımcılığını Mesut Uçakan'ın, Yönetmenliğini Ayhan Özen'in, başrollerini Gürbey İleri, Buse Varol, Ufuk Bayraktar, Yavuz Bingöl, Müge Boz, Alper Türedi, Timur Ölkebaş, Ceyda Olguner, Emel Dede, Derda Yasir Yenal Ali Buhara Mete ve Bahadır Yenişehirlioğlu paylaştığı dizi, her cuma saat 20.00’de TRT 1 ekranında seyircisiyle buluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin