resim yok
23 Ocak 2007 - 00:00

Yapımcılığını Pana Film'in üstlendiği Kurtlar Vadisi Terör dizisinin, Show TV"de hayranlarıyla buluşacağı tarih belli oldu. Dizi, 8 Şubat Perşembe günü Show TV"de hayranlarıyla buluşacak. Yepyeni oyuncuları ve konseptiyle "Kurtlar Vadisi Terör" ismiyle ekrana gelecek dizinin senaristi Bahadır Özdener, önceki akşam katıldığı Cengiz Semercioğlu"nun sunduğu "Full Ekran" programında ilginç açıklamalarda bulundu. Polat Alemdar karakteriyle gönüllerinde taht kuran Necati Şaşmaz"ın bu kez mafya ile değil terörizmle mücadele edeceğini söyleyen Özdener, “Dizimizde terörizm için harcanan paralar, bunların nereye, ne şekilde aktarıldığını ve hiç bilinmeyen olayların iç yüzünü anlatacağız. Bir TV draması yapsak da amacımız bu ülke üzerinde dönen dolapları, kurulan kanlı tezgahı göstermek” dedi. Dizinin çekimlerinin gelecek hafta içinde başlayacağını söyleyen Özdener, diziyi daha önce "Ekmek Teknesi" dizisinin yanı sıra "Kurtlar Vadisi Terör"ün de yardımcı yönetmeni olan Sadullah Şentürk"ün yöneteceğini açıkladı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin