Kurtlar Vadisi'nin İnci'si Sema Şimşek Avlu dizisinde!

Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde İnci Yıldız karakterini canlandıran Sema Şimşek artık Avlu dizisinde.

Merve Mutlu
25 Ocak 2019 - 09:36
Magazin

Başrollerinde Demet Evgar, Ceren Moray ve Nursel Köse'nin yer aldığı Avlu dizisi, uzun bir aranın ardından kaldığı yerden devam ediyor. Zaman atlaması da yaşanan diziye yeni bölümle ilgili yeni oyuncular da katıldı.

Hapishane koşullarında yaşamaya ve ayakta kalmaya çalışan ve birbirinden farklı acı ve mücadele dolu yaşa hikayelerine sahip olan mahkum kadınları konu alan Avlu dizisinde yeni gelen oyuncular diziye yeni bir soluk kazandıracak. 

19-01/25/imdise.jpg

Avlu dizisine katılan oyunculardan biri de daha önce Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide İnci Yılmaz karakterini canlandıran Sema Şimşek olacak. Medyatava'nın haberine göre diziye katılacak olan Şimşek'in hangi karakterle dizide rol alacağı henüz bilinmiyor. 

Sema Şimşek kimdir?

19-01/25/sem-asimsem.jpg

24 Şubat 1976 tarihinde Almanya'da doğan Şimşek, 8 yaşında Türkiye'ye döndü. Mimar Sinan Üniversitesi'ni kazanmasına rağmen ekonomik nedenlerden dolayı okuyamadı.

Mankenliğe lise yıllarında başladı. 1994 yılında Best Model Of Turkey birincisi oldu. 1995 Best Model Of The World'de dördüncü seçildi. 1998 yılında düzenlenen Paris Moda Haftası'nda Jean Louis Scherrer'in defilesinde yer aldı. 2001 yılında kendisi gibi model olan Burak Hakkı ile evlendi. (2012 yılında boşandı) Kurtlar Vadisi Pusu'da İnci Yıldız karakteri ile iyice tanındı.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin