Avlu dizisinin 27. son bölümü dizinin takipçilerini şaşırttı! Avlu'da neler oldu?

Star ekranlarının sevilen dizisi Avlu 27. bölümüyle geçtiğimiz akşam ekranlardaydı ve izleyenleri oldukça şaşırttı. İşte detaylar..

Merve Mutlu
25 Ocak 2019 - 10:06
Yeni Bölüm

Başrollerinde Demet Evgar, Nursel Köse ve Ceren Moray'ın yer aldığı, Star ekranlarının en sevilen dizilerinden biri olan Avlu, geçtiğimiz akşam yayınlandı. 

Uzun bir aradan sonra yayınlanan yeni bölümü bazı izleyenleri şaşırtırken kafaları oldukça karıştırdı. Zaman atlamasının da yaşandığı dizide neler olduğuna gelin hep birlikte bakalım..

19-01/25/avlu-ceren-moray.png

Avlu 27. bölümde neler oldu?

Avlu dizisinde, dizilere verilen genel 3 haftalık zorunlu aranın ardından bir zaman atlaması yaşandı. İleri sarılan dizide, Naciye hapisten çıkarken Özge de Alp'ten olan bebeğini 7. ayda doğurdu. Deniz, cezaevinden çıkan Naciye'nin dışarıda iş bulmasını sağladı ve Naciye dışarıda Deniz'in avukatının yanında temizlik işçisi olarak çalışmaya başladı.

Bu süre içinde Azra, "iyi hal"den yararlanarak okuluna gidip gelmeye başladı. İlk zamanlar elleri kelepçeli ve mahkum aracı ile giden Azra, okulundaki hocasının yardımıyla tek başına gidip geliyorken, Deniz de hapishanede kontrolü ele aldı. 

Deniz'in, geminin yeni kaptanı olması Hasret'i üzerken Azra çıkmasına az kaldığı için hiçbir şeye karışmamayı tercih etti. Kudret ise Alp'ten yadigar olarak gördüğü ve Zümrüt adını verilmesini istediği torununu kaçırtmaya çalışırken diğer yandan da yeni bir otel açarak yeni işler yapma peşine düştü.

19-01/25/kudret.png

Bu arada Zerrin müdür ise iyice ipleri elinden kaçırmaya başladı. Azra’nın dosyalarını incelerken kardeşi Zeynep Yılmaz'a ait bir belgeye rastlayan Zerrin, olayın peşine düştü.

Azra’nın baskısı nedeniyle şikayetçi olduğu ve Melis’e durumdan bahsedip Kudret’in koğuşuna geçmek istediği öğrenildi. Bu olayı Melis’e soran Zerrin, kız kardeşi olduğunu söylemeden aldığı bilgiyle, Nihal Müdür tarafından kardeşinin Kudret’in koğuşuna gönderildiğini öğrendi. Ayrıca Ceza İnfaz Memuru olan Oktay'ın da, başka bir hapishaneye geçtiğinde çıkan isyan sırasında seken bir kurşunla kardeşinin katili olduğu ortaya çıktı.  

19-01/25/screenshot_1.png

Azra özgürlük hayalleri kurarken hiç beklenmedik bir misafir de intikam almak içn ona doğru yönelmek üzereydi. 

Deniz'in, Dudu'nun kolyesini çalan mahkum Nalan'ı kovması ve Nalan'ın Kudret'in koğuşuna geçerek onun için çalışmaya başlaması dikkat çekerken, dizinin son sahnesinde Nalan'ın Deniz'i yalnız kalacakları bir yere çekmesi "Deniz'i öldürecek mi?" yoksa "Nalan'ı Deniz, Kudret'e karşı ajanlık yapması için mi gönderdi?" soru işaretlerini de beraberinde getirdi.

Avlu dizisi 28. yeni bölümüyle 31 Ocak perşembe akşamı Star'da!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin