Yamaç kendisini kimin vurduğunu hatırlıyor! Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı...

Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı! Yamaç uyanıyor ve kendisini kimin vurduğunu tarif ediyor... İşte detaylar!

Nurşah
25 Ocak 2019 - 10:19
Yeni Bölüm

Show Tv ekranlarının büyük bir ilgiyle takip edilen suç ve dram dizisi Çukur uzun bir aranın ardından nefes kesen bir bölümle izleyici karşısına çıktı... Ekrana gelen bölümde Yamaç'ın sağlığı ile ilgili soru işaretleri açıklığa kavuşurken Yamaç'ı vuran kişinin kim olduğunu hala öğrenemedik... Sorularımızın cevapsız kaldığı bölümün ardından Çukur yeni bölüm fragmanı yayınlandı!

Çukur 50. bölüm fragmanı

Yamaç uyanıyor!

Tüm aileyi birbirine kenetleyen Yamaç'ın vurulmasından sonra gözler silahı tutan ellere çevrilse de henüz suçlunun kim olduğu bulunamadı. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında ise Yamaç uyanıyor ve abisi Selim'in kendisini kimin vurduğunu hatırlayıp hatırlamadığını sorduğu soruya, "Evet. Yüzü tanıdık birinin yüzüydü, bir dost yüzü kardeş yüzü..." cevabını veriyor...

19-01/25/ukur-yamac-kim-vurdu.jpg

Ekrana gelen iki bölüm önce de Yamaç'ı vuran kişinin tanıdık bir sima olduğunu öğrenmiştik fakat yeni bölüm fragmanında o kişinin çok yakından tanıdıkları birisi olduğunun farkına varıyoruz. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin