‘Kuru Otlar Üzerine’ filmini Yeşilçam Sinemasında sinemaseverlerle buluşturuyor!

Türkiye'nin kültür ve sanat merkezi AKM, usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın prömiyeri Cannes Film Festivali’nde gerçekleşen ‘Kuru Otlar Üzerine’ filmini Yeşilçam Sinemasında sinemaseverlerle buluşturuyor.

Volkan Usta
29 Aralık 2023 - 13:27
Gündem

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenlik kariyerindeki dönüm noktası niteliğindeki ’Kuru Otlar Üzerine’ AKM Yeşilçam Sineması'nda 2-18 Ocak 2024 tarihleri arasında sinemaseverler ile buluşacak. 

Nuri Bilge Ceylan'ın Ebru Ceylan ve Akın Aksu ile senaryosunu kaleme aldığı filmin başrollerinde Deniz Celiloğlu, Musab Ekici ve başarılı performansıyla Cannes’da En İyi Kadın Oyuncu ödülünü kazanan Merve Dizdar yer alıyor.

Doğu Anadolu’nun ücra bir beldesinde zorunlu şark hizmetini yapan bir öğretmenin hikâyesini beyaz perdeye taşıyan ‘Kuru Otlar Üzerine’ 2-3-4 Ocak 2024 tarihlerinde 19:00, 5-11 Ocak tarihleri arasında her gün 16:30 ve 12-18 Ocak tarihleri arasında her gün 13:30’da izleyicisi ile buluşacak.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin