Kuşum Aydın sosyal medyadan isyan etti

Estetik operasyonlarla gündeme gelen Kuşum Aydın, internetten temin ettiği bir kremden dolayı isyan etti. Aydın, "Param bitti" diyerek tepki gösterdi.

Berfin Sengil
28 Mart 2024 - 14:08
Magazin

Estetik operasyon geçirmesinib ardından yüzünde alerji oluşan ve bir süredir ekranlardan uzak kalan Kuşum Aydın, mucize krem adı altında satılan kremler nedeniyle sosyal medyadan tepkisini ortaya koydu.

Pazarlanan ürüne çok fazla para verdiğini dile getiren Kuşum Aydın, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile bir anlamda her ürünü almamaları konusunda takipçilerini uyardı.

'Hepsini Aldık, Param Bitti'

Kuşum Aydın paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Yok 'Bunu alın mucize bir krem', yok 'Bunu sürün böyle bir cilt yok' dediniz. Hepsini aldık, param bitti. Ayıp, bu kadar da olmaz. Arada bir doğruyu da söyleyin. Aldık işte ne oldu, ne değişti? Hiçbir şey yok her şey aynı."

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin