Kuşum Aydın'ın yeni hali herkesi şaşırttı!

Bir dönemlerin ünlü simalarından olan Aydın'ın son hali sevenlerini şoka uğrattı. Detaylar haberimizde yer alıyor!

Nurşah
01 Haziran 2018 - 16:21
Magazin

51 yaşındaki sanatçı 1998 senesinde çıkardığı Mutlu Yıllar Kuşum albümünün ardından Kuşum Aydın adı ile anılmaya başlamıştı. Bir dönemlerin en ünlü magazin isimlerinden olan Kuşum Aydın'ın yıllar içerisindeki değişimi ve son hali takipçilerini şaşırttı. 

Kuşum Aydın'ın değişimi

18-06/01/kusum-aydin-degisim.jpg

1 Temmuz 1966 doğumlu olan şarkıcı, 1998 senesinde çıkardığı albüm ile Türk popunun en çok tanınan isimleri arasına girdi. Şarkıcı kendisine takılan Kuşum Aydın, Papyon Aydın ve Şeker Aydın lakapları ile halk arasında oldukça sevilmiş ve takip edildi...

 18-06/01/kusum-aydin-son-hali.jpg

Zaman ilerledikçe Kuşum Aydın da modaya uydu... Sevilen şarkıcı seneler önce yüzüne yaptırdığı dolgular yüzünden oldukça zor zamanlar geçirmiş ve izleyenlerini şaşırtmıştı. O dönemleri ise şu şekilde açıklamıştı:  "Yüzüme enjekte edilen dolgular alerji yaptı. Yüzüm morardı. Yüzümdeki kan dolaşımında sorun yaşıyorum. O yüzden yüzüm şiş duruyor."

Kuşum Aydın son hali

18-06/01/kusum-aydin-yeni-hali.jpg

Kuşum Aydın'ın instagram hesabı üzerinden "Love me" (beni sev) yazısı ile paylaştığı son fotoğrafı ise sevenlerini tekrar şaşırttı. Ünlü ismin bazı takipçileri fotoğraflarda efekt uygulamaları olduğunu düşünürken bazıları da Aydın'ın bir dizi estetik operasyondan geçtiğini düşündüklerini belirttiler...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin