Hayati ve Diğerleri yeniden Kanal D ekranlarında!

Hayati ve Diğerleri dizisi ekranlara geri dönüyor! Kanal D ilk bölümün ardından yayından kaldırdığı diziyi devam ettirme kararı aldı!

Nurşah
01 Haziran 2018 - 14:46
Yeni Bölüm

Başrollerinde Celil Nalçakan, Günay Karacaoğlu, Levent Ülgen ve İbrahim Selim'in yer aldığı dizi Kanal D'de yayınlanan ilk bölümün ardından ekranlardan kaldırılmıştı. Reytinglerde beklentileri karşılayamayan Hayati ve Diğerleri dizisinin ilk bölümden sonra aniden kaldırılması izleyicilerde büyük bir şok yaratmıştı!

18-06/01/hayati-ve-digerleri-devam.jpg

Hayati ve Diğerleri devam ediyor!

Yayınlandığı ilk bölümü ile total grubu reytinglerinde 14. sıraya yerleşen diziyi Kanal D yönetimi ani bir kararla ekranlardan kaldırdı. Kanalın elinde hazır olan çekimi tamamlanmış 5 bölümün ise ne olacağı büyük bir merak unsuru teşkil ediyordu... Medya kulislerinde dolaşan söylentiler Kanal D'nin, ilk bölümü ile yayından kaldırdıkları diziyi yaz ayları için sakladığına işaret etse de uzun bir süre boyunca Hayati ve Diğerleri'nden ses çıkmadı...

18-06/01/hayati-ve-digerleri-yeniden.jpg

Geçtiğimiz gün Kanal D ekranlarında yayınlanan Hayati ve Diğerleri fragmanından sonra söylentiler doğruluğunu kanıtladı. Kanal D, Kasım ayında şans vermediği dizisine yaz aylarında yeni bir şans verecek! Hayati ve arkadaşlarının eğlencelerle dolu maceralarını konu edinen dizi çok yakında yeniden Kanal D ekranlarında olacak...

Hayati ve Diğerleri tanıtım fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin