Demet Evgar: "10. bölüm benim için çok büyük bir deneyimdi"

Star Tv ekranlarının zirveye yerleşen dizisi Avlu'nun yıldızı Demet Evgar dün akşam oyunculuğu ile tüm izleyicileri adeta büyüledi. Sevilen oyuncu instagram hesabında 10. bölüm ile ilgili hislerini paylaştı!

Nurşah
01 Haziran 2018 - 12:10
Yeni Bölüm

Perşembe akşamlarının sevilen dizisinin 10. bölümünde yürekleri dağlayan sahneler izledik. Kızı Ecem'in ölümünün ardından Deniz'in üzüntüsü tüm bölüme egemen oldu... İzlerken oldukça etkilenmemizin en büyük sebebi ise kuşkusuz Deniz karakterini canlandıran Demet Evgar'ın mükemmel oyunculuğu oldu. Demet Evgar ise dün akşamki bölüm ile ilgili hislerini sosyal medya hesabı instragram üzerinden takipçileri ile paylaştı...

 

18-06/01/avlu-demet-evgar-aciyla-yasamak.jpg

 "Bir hafta boyunca iliklerimdeki o acının orda olduğunu bildim"

38 yaşındaki başarılı oyuncu dün akşam yayınlanan 10. bölümde kızını kaybeden bir anneyi canlandırdı... Mükemmel oyunculuğu ile büyük küçük herkesi oldukça duygulandıran Demet Evgar dünkü bölümün kendisinde bıraktığı izleri ise sosyal medya hesabı üzerinden şu sözler ile paylaştı:

Bu gece yayınlanacak olan 10.bölüm, benim için büyük bir deneyimdi.Bir hafta boyunca iliklerimdeki o acının orda olduğunu bildim.Ve her sahneyi çekerken şifa diledim evlatlarını kaybetmişlere, ruhlarına gönderilmiş küçük bi ağıtdı benimki , bi dua...Bu zor haftada canımız ekibimiz #avlu _muz yine harikalar yarattı. Herkesin şimdiden ellerine sağlık ...

 18-06/01/avlu-10-bolum-1527843700.jpg

Star Tv ekranlarının dram türündeki dizisi Avlu, dün akşamki bölümü ile hem total hem de AB grubu reytinglerinde birinci sıraya yerleşti ve haftalardır süren yükselişini noktaladı! Sevilen dizi nefes kesen yeni bölümü ile önümüzdeki perşembe günü saat 20.00'de izleyicilerle buluşacak. Yeni bölümü kaçırmayın!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin