Resident Alien çizgi romanı Syfy ekranlarında dizi oluyor!

Syfy, Resident Alien çizgi romanından uyarlanacak yeni bir dizi projesi için resmi pilot bölüm siparişini verdi. Resident Alien dizisinin konusu ne?

Volkan Küçükel
01 Haziran 2018 - 01:00
Gündem

Amerikan kablolu televizyon kanallarından Syfy, Dark Horse Comics tarafından yayımlanan "Resident Alien" isimli çizgi romanı ekranlara uyarlıyor! Kanal, proje için deneme bölümü siparişini verdi.

RESIDENT ALIEN İÇİN DENEME BÖLÜMÜ SİPARİŞİ VERİLDİ

Peter Hogan ve Steve Parkhouse ikilisinin yaratıcısı olduğu çizgi romanın uyarlaması Universal Cable Productions, Dark Horse Entertainment ve Amblin TV ortak yapımcılığında gerçekleşecek.

18-06/01/resident-alien-cizgi-romani.jpg

"RESIDENT ALIEN" KONUSU

Karanlık, sürprizlerle dolu ve mizahi bir bir hikayeye sahip olan, televizyon uyarlaması Chris Sheridan (Family Guy) tarafından gerçekleştirilecek Resident Alien; dünyaya zorunlu iniş yapan ve Colorado'da küçük bir kasabada doktor kimliğine büründükten sonra dünyadaki gizli misyonunun ahlaki ikilemiyle boğuşmaya başlayan ve nihayetinde "İnsanlar kurtarılmaya değer mi?" sorusuna cevap arayan Harry karakterine odaklanıyor.

Harry, dünyaya zorunlu iniş yapmasının ardından bir devlet kurumu tarafından takip edilmekte, zamanını cinayet ve diğer gizemli olayları çözerek geçirmektedir.

18-06/01/resident-alien-comics.jpg

PROJENİN ARKASINDAKİ İSİMLER

Sheridan ile birlikte Dark Horse Entertainment'tan Mike Richardson (The Mask) ile Keith Goldberg (The Legend of Tarzan), Amblin TV'den Justin Falvey (The Americans) ve Darryl Frank (The Americans) projenin yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

The Expanse'ı üç sezon sonunda iptal eden (Amazon'a geçti), Image Comics çizgi romanı Deadly Class ve George R.R. Martin'in kısa romanı Nightflyers'ın aynı isimlerdeki dizi uyarlamalarını izleyicilerle buluşturmaya hazırlanan Syfy'ın mevcut güncel yapımları arasında Kryton, Happy!, The Magicians, Channel Zero, Killjoys, 12 Monkeys ve Face Off bulunuyor.

Kanalın ortak yapımcılığını üstlendiği Wynonna Earp, Z Nation, Van Helsing ve Sharknado yapımları da bulunurken Brave New World, The Raven Cycle ve Hyperion gibi yeni dizi projeleri üzerinde geliştirme çalışmalarına da devam ediliyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin