The Expanse dizisini Amazon kurtardı! İptalden dönen The Expanse 4. sezon onayını aldı!

Geçtiğimiz haftalarda Syfy'ın sona erdirme kararı aldığı The Expanse, Amazon çatısı altında izleyicileriyle buluşmaya devam edecek.

Volkan Küçükel
27 Mayıs 2018 - 00:22
Gündem

Geçtiğimiz haftalarda Syfy'ın bitirme kararı aldığı bilim-kurgu türündeki dizi "The Expanse" beklendiği üzere kendine yeni bir yuva buldu!

AMAZON, THE EXPANSE'IN 4. SEZONUNU ONAYLADI!

İlk üç sezonunu Syfy'da geçiren dizinin yeni adresi online yayın platformu Amazon oldu.

Duyuru, Amerikan Ulusal Uzay Topluluğu'nun Uluslararası Uzay Geliştirme Konferansı'na katılım gösteren, The Expanse'in uyarlandığı kitap serisinin büyük bir hayranı olduğu bilinen Amazon patronu Jeff Bezos tarafından gerçekleştirildi.

18-05/27/james-sa-corey-twitter.png

Dizinin yapım ve finansmanını üstlenen Alcon Television Group yetkililerinin, Syfy'dan çıkan kararın hemen ardından Amazon yöneticileriyle görüşmelere başladığı konuşuluyordu.

Alcon Entertainment kurucu ortak ve CEO'ları Andrew Kosove ve Broderick Johnson gelişmeyle ilgili şu ifadeleri kullandılar:

"The Expanse'ın Amazon Prime'da devam edeceğini duyuruyor olmak bizi daha fazla mutlu edemezdi. Jeff Bezos, Jen Salke ve Amazon'daki ekibe dizimize duymuş oldukları inançtan dolayı minnettarız. Alcon Television Başkanı Laura Lancaster'a da yorulmak nedir bilmez çabalarından dolayı teşekkür ediyoruz. Dünyanın dört bir köşesinde bizlerden desteklerini esirgemeyen bilim kurgu severler olmasaydı, bu durumun gerçekleşmesinin asla mümkün olmayacağının farkındayız."

18-05/27/the-expanse-dizisi.JPG

Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin (James S.A. Corey) çok satan kitap serisine dayalı olarak Oscar adayı yazarlar Mark Fergus ve Hawk Ostby (Children of Men) tarafından televizyon ekranlarına uyarlanan The Expanse'ın oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams ve Thomas Jane gibi isimler bulunuyor.

THE EXPANSE 4. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

İki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olaylar üzerinden şekillenen hikayeye sahip dizinin yeni sezon bölümlerinin ne zaman izleyicilerle buluşacağı konusunda şimdilik bir açıklama yapılmış değil.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin