Darısı Başımıza nerede çekiliyor?

Show Tv ekranlarında ilerleyen günlerde yayın hayatına başlayacak olan Darısı Başımıza nerede çekiliyor?

Nurşah
25 Mayıs 2018 - 15:49
Kültür Sanat

Başrollerinde Ozan Dolunay ve Elif Doğan'ın yer aldığı sıcak bir yaz romantik komedisi olan dizinin setinden ilk kareler yayınlandı. Merakla beklenen Darısı Başımıza nerede çekiliyor?

18-05/25/darisi-basimiza-nerede-cekiliyor-1527251204.jpg

Darısı Başımıza nerede çekiliyor?

Gold Film'in Show Tv için yayına hazırladığı dizinin oldukça yetenekli isimlerden oluşan bir kadrosu bulunuyor. Nergis Kumbasar, Ozan Dolunay, Elif Doğan ve Devrim Yakut gibi oyuncuları izleyeceğimiz dizi, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor...

Geçtiğimiz günlerde setten ilk kareler yayınlanan Darısı Başımıza dizisi izleyiciler tarafından büyük bir ilgi gördü ve hemen ardından dizinin nerede çekildiğine dair sorular da zihinleri meşgul etmeye başladı. Show Tv ekranlarının yeni dizisi Darısı Başımıza'nın çekimleri için İzmir şehri seçilmiş. İzmir - Alaçatı'nın turistik havasını bizlerle buluşturacak olan dizi en kısa sürede izleyicilerle buluşacak!

 18-05/25/darisi-basimiza-nerede.jpg

Darıs Başımıza konusu nedir?

Çukur dizisinde Gazeteci Hale rolü ile izlediğimiz Elif Doğan'ı Darısı Başımıza'da başrolde izleyeceğiz... Evlilik hazırlıkları yaptığı sevgilisi tarafından aldatılan Öykü'nün hayatı hiç ummadığı bir anda hayatına giren Ozan ile değişiverir. İkilinin değişen hayatlarını güncel ve romantik bir açıdan anlatacak olan dizinin sloganı ise "Bir tutam aşk, bir yudum mutluluk ve bolca kahkaha!” olarak belirlenmiş...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin