Demet Akalın - Nihat Doğan gerginliğinde son nokta: Türkücüye yasaklama kararı!

Demet Akalın ile Nihat Doğan arasında yaşanan gerginlikte son noktaya gelindi... Türkücü Nihat Doğan'a mahkeme tescilli yasak kararı şoku!

Nurşah
25 Mayıs 2018 - 14:23
Magazin

Ünlü şarkıcı Demet Akalın ile türkücü Nihat Doğan arasında geçtiğimiz günlerde başlayan polemik mahkeme koridorlarında noktalandı. Demet Akalın, türkücünün kendisi hakkındaki söylediği sözlerin ardından hukuki süreçlere başvurmuştu... Karar açıklandı!

18-05/25/nihat-dogan-yasak-karari.Jpeg

Nihat Doğan'ın olay yaratan tweeti

Demet Akalın'ın beyin kanseri olan 19 yaşındaki kuzeni geçtiğimiz günlerde hayata gözlerini yumdu. Bu olayın ardından Nihat Doğan konuyla ilgili olarak düşüncelerini şu şekilde paylaşmıştı:

"Ota b..a timsah gözyaşı döken teyzen Demet Akalın çizmesine vermekle övündüğü 30 bin TL’yi sağlığın için harcasaydı bugün anneciğinle iftarını yapacaktın."

18-05/25/demet-akalin-nihat-dogan.jpg

Nihat Doğan'a yasak geldi!

Bu sözlerden rahatsız olan şarkıcı ise hukuki yollara başvurdu. Demet Akalın'ın açtığı davanın sonucuna göre Nihat Doğan; Demet Akalın'a yönelik aşağılama veya şiddet içeren söz ve davranışlarda bulunamayacak, iletişim araçları ile sanatçıyı rahatsız edemeyecek...

Bu kuralları çiğnemesi durumunda ise ünlü türkücü 3 ile 10 gün arasında değişebilen hapis cezasına çarptırılacak...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin