Big Little Lies 2. sezonda P.J. Byrne da dönüyor!

HBO'nun popüler dizisi Big Little Lies'ın 2. sezon oyuncu kadrosu için yeni haberler gelmeye devam ediyor. İlk sezon oyuncularından P.J. Byrne yeni sezon için geri dönecek isimler arasına katıldı.

Volkan Küçükel
25 Mayıs 2018 - 13:00
Gündem

HBO kanalının Emmy ödüllü limitli dizisi "Big Little Lies"ın 2. sezon hazırlıkları sürüyor.

BIG LITTLE LIES 2. SEZON OYUNCU KADROSU ŞEKİLLENİYOR

Dizinin ilk sezon hikayesinde okul müdürü Nippal karakteriyle izlediğimiz P.J. Byrne da (Rampage) yeni sezon için geri dönecek isimler arasına katıldı.

18-05/25/pj-byrne.jpg

Yakın geçmişte Dwayne Johnson'lı Rampage: Büyük Yıkım filminde karşımıza çıkan 44 yaşındaki aktör, Clint Eastwood'ın 15:17 Paris Treni ve Reese Witherspoon'lı Home Again (Evdeki Aşklarım) filmlerinde de rol aldı. Bryne'ı televizyon dünyasında ise son olarak Showtime'ın I'm Dying Up Here dizisinde Kenny Vessey karakteriyle tekrar eden bir rolde izledik.

Nicole Kidman, Reese Witherspoon, Adam Scott, Laura Dern, Shailene Woodley, Zoë Kravitz, Kathryn Newton, Robin Wiegert, Merrin Dungey ve Sarah Sokolovic'in yeni sezonda geri dönecekleri daha önceden duyurulmuştu.

BIG LITTLE LIES 2. SEZONUN YENİ YÜZLERİ KİMLER?

Meryl Streep, Douglas Smith, Crystal Fox ve Moe McCrae ise yeni yüzler olarak ikinci sezon oyuncu kadrosuna dahil olmuşlardı.

18-05/25/pj-byrne-big-little-lies.jpg

BIG LITTLE LIES 2. SEZONDA NELER OLACAK?

Dizinin ikinci sezonunda Nathan evliliği ve en büyük kızı Abby ile ilgili bazı olayların beklenmedik yönde gelişmesinin getirdiği karmaşayla başa çıkmaya çalışırken, Gordon büyük bir hatanın sonuçları ve yol boyunca her şeyini kaybetme riskiyle yüzleşecek. Ziggy ikinci sınıfa başlarken Jane'in hayat ışığı olmaya devam edecek.

Andrea Arnold (Transparent, I Love Dick) ikinci sezon bölümlerinin yönetmen koltuğunda otururken, ilk sezonun yönetmeni Jean-Marc Vallée yürütücü yapımcı pozisyonunda ekibe destek vermeye devam edecek. Vallée ile birlikte senarist David E. Kelley, Kidman, Per Saari, Witherspoon, Bruna Papandrea, Nathan Ross, Gregg Fienberg ve Arnold yeni sezonun yürütücü yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin