Avlu Ecem öldü mü? Merakla beklenen 10. bölüm fragmanı!

Star Tv'nin sevilen dizisi dün akşam 9. bölümü ile ekranlardaydı. Final sahnesinde izleyicilerine büyük bir şok yaşatan Avlu Ecem öldü mü? Merakla beklenen 10. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Nurşah
25 Mayıs 2018 - 12:35
Yeni Bölüm

Star Tv'de yayınlanmaya başladığı ilk günden itibaren büyük bir beğeni toplayan ve ekrana gelen her bir bölümü ile de bu ilgiyi artıran sevilen dizinin finalinde dün akşam şok bir gelişme yaşandı. Avlu Ecem öldü mü? Kudret'in oğlu Alp gerçekten de Ecem'i öldürdü mü? Avlu'nun uyarlandığı dizilerde Ecem'in karakterine ne oldu?

18-05/25/avlu-ecem-oldu.jpg

Avlu Ecem öldü mü?

8. bölüm sonunda Ecem'in ölümden dönmesinin ardından izleyiciler bir süre boyunca genç kızın tehlikeden uzak kalacağını düşünüyorlardı. Fakat hiç de umulduğu gibi olmadı. Hastaneden çıkan genç kızın yanına gelen Alp, eline geçirdiği bir yastıkla onu boğarak öldürdü. 

Avlu dizisinin 9. bölüm sonunda yaşanan bu gelişme haliyle izleyicileri büyük bir şoka uğrattı. Kudret'in oğlu olan Alp her ne kadar Ecem'i seviyor görünse de bir taraftan annesinin baskısı bir taraftan da kullandığı ilaçlar genç kızı öldürmesine sebep oldu... Ayrıca Deniz'in karakterinin iyi ve naif taraftan sert ve güçlü bir yöne doğru evrilmesi için de böyle bir olayın gerekli olduğu düşünülüyor...

18-05/25/avlu-ecem-oldu-mu-wentworth.jpg

Wentworth - Debbie Smith

Bildiğiniz gibi Avlu Prisoner adlı diziden Türk televizyonları için uyarlanmıştı. Prisoner dizisinin bir uyarlaması daha bulunuyor o da 2013 senesinde Amerikan televizyonları için uyarlanan Wentworth... Wentworth dizisine baktığımızda, Ecem'in canlandırdığı karakterin dengi olan Debbie Smith'in de dizinin ilk sezonunda öldüğünü görüyoruz. Debbie Smith karakteri, bu dizide koluna enjekte edilen uyuşturucu ilaç ile öldürülmüştü...

Avlu 10. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin