Syfy kanalı The Expanse dizisini bitirme kararı aldı! Dizinin geleceği ne olacak?

Syfy, The Expanse dizisini 3. sezon sonunda bitirme kararı aldı. Yapımcı firma diziyi başka bir kanal ya da platformda devam ettirmek adına görüşmelere başladı. Peki, The Expanse'ın 4. sezonunun olma ihtimali var mı?

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 14:18
Gündem

Syfy kanalı, sevilen uzay dizisi "The Expanse"in geleceği adına dizi hayranlarını üzecek bir karar aldı.

SYFY, THE EXPANSE DİZİSİNİ SONLANDIRIYOR!

Yapılan açıklamaya göre The Expanse'ın devam etmekte olan üçüncü sezonu aynı zamanda dizinin son sezonu olacak. Diğer bir deyişle Syfy ekranlarında The Expanse'in 4. sezonunu göremeyeceğiz.

THE EXPANSE 4. SEZON İHTİMALİ MEVCUT!

Dizinin yapım ve finansmanını üstlenen Alcon Television Group yetkililerinin diziyi devam ettirmek niyetinde oldukları ve The Expanse'ı yaşatmak adına şimdiden başka kanal ve platformlar ile görüşmelere başladıkları belirtiliyor.

Alcon Entertainment'ın ortak kurucu ve CEO'ları Andrew Kosove ile Broderick Johnson ikilisi konuyla ilgili şu açıklamalarda bulundular:

"Dizinin Syfy ekranlarına geri dönmeyecek olması bizleri hayal kırıklığına uğrattı. Syfy'ın bu ortaklığı sona erdirme kararına saygılıyız ancak ticari ve eleştirel başarısı göz önüne alındığında bu muhteşem dizi için diğer fırsatları kovalamayı sürdüreceğiz."

18-05/11/the-expanse-poster.jpg

NBCUniversal Cable Entertainment Eğlence Ağları Başkanı Chris McCumber ise The Expanse için alınan iptal kararı üzerine "Syfy'daki herkes dizinin büyük bir hayranı. Bu inanılmaz derecede zor bir karardı. The Expanse'ın muhteşem oyuncu kadrosuna, kamera arkasındakilere ve James S. A. Corey'in hikayesini hayata geçirme adına kendini adamış tüm yaratıcı ekibe içtenlikle teşekkür ediyoruz. Ve her şeyden önemlisi dizinin sadık hayranlarına çok teşekkür ediyoruz" açıklamasında bulundu.

18-05/11/dominique-tipper-twitter.jpg

Daniel Abraham ve Ty Franck ikilisinin (James S.A. Corey) çok satan kitap serisine dayalı olarak Oscar adayı yazarlar Mark Fergus ve Hawk Ostby (Children of Men) tarafından televizyon ekranlarına uyarlanan The Expanse'ın oyuncu kadrosunda Steven Strait, Shohreh Aghdashloo, Dominique Tipper, Cas Anvar, Wes Chatham, Frankie Adams ve Thomas Jane gibi isimler yer alıyor.

İki yabancının günümüzden 200 yıl ilerdeki bir galakside geniş bir komplo içine sürüklenmesiyle gelişen olaylar üzerinden şekillenen hikayeye sahip dizi, Temmuz ayı içinde üçüncü sezon finalini gerçekleştirecek.

Bakalım, yapımcı firma The Expanse için yeni bir yuva bulabilecek mi? Syfy, diziyi iptal etmiş olsa da The Expanse'ın başka bir mecrada yeni sezonuyla karşımıza çıkma olasılığı yüksek görünüyor...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin