Şahsiyet final ne zaman olacak? Dizi kaçıncı bölümde bitecek?

Sevilen internet dizisi bu akşam 7, 8 ve 9. bölümleri ile Puhu Tv üzerinden izleyicileri ile buluşacak. İzleyicilerden büyük bir beğeni toplayan Şahsiyet'in finali ne zaman olacak? Dizi kaçıncı bölümde bitiyor?

Nurşah
11 Mayıs 2018 - 15:18
Kültür Sanat

Başrollerinde Haluk Bilginer, Cansu Dere ve Şebnem Bozuklu gibi oyuncuların yer aldığı sevilen internet dizisi Şahsiyet'in final bölümü açıklandı! Puhu Tv'nin izleyicilerden beğeni toplayan dizisi Şahsiyet kaçıncı bölümde final yapacak?

18-05/11/ahsiyet-final-bolumu.jpg

Şahsiyet final ne zaman?

Sevilen dizi bu akşam Puhu Tv'de 7, 8 ve 9. bölümleri ile izleyicilerine kavuşacak! İlgiyle takip edilen dizinin kaç bölümden oluşacağı ise açıklandı! Hayranlarını üzecek gibi görünen bu habere göre, Şahsiyet dizisi 12. bölümde final yapacak ve ekranlara veda edecek...

 

Şahsiyet dizisi oyuncu kadrosunda kimler var?

Dizi sektöründeki polisiye ve gerilim tarzındaki eksikliğimizi tamamlayan ve geniş bir hayran kitlesine sahip olan Şahsiyet'in oyuncu kadrosunun neredeyse tamamı kendisini kanıtlamış ve belli bir duruşu olan oyunculardan oluşuyor.

Dizinin başrolünde Agah Efendi karakteri ile Haluk Bilginer'i, Nevra rolü ile de Cansu Dere'yi izliyoruz. Agah'ın kızı rolünde ise yetenekli oyuncu Şebnem Bozuklu yer alıyor... Bunların dışında Metin Akdülger, Şenay Gürler, Hümeyra, Müjde Ar, İbrahim Selin, Önder Selen gibi başarılı oyuncularımızı da dizinin kadrosunda izliyoruz...

Şahsiyet 7 - 8 - 9. bölümler ön izleme videosu

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin