Fox'un yeni komedi dizisi Rel'i tanıyalım!

Fox kanalı 2018-19 sezonu için Rel isimli komedi dizisine resmi dizi onayı verdi. Rel dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 15:46
Gündem

Amerikan ulusal kanallarından Fox, bir süre önce deneme bölümü siparişini verdiği çoklu kamera komedisi "Rel" için dizi onayını verdi.

2018-19 sezonunda Fox ekranlarına gelecek olan ve Lil Rel Howery'nin (The Carmichael Show, Get Out) başrolünde yer aldığı dizinin arkasında Jerrod Carmichael, Mike Scully ve 20th Century Fox TV bulunuyor.

"REL" DİZİSİNİN KONUSU

Josh Rabinowitz & Kevin Barnett ve Howrey tarafından senaryosu kaleme alınan, pilot bölüm yönetmen koltuğunda Gerry Cohen'in oturduğu Rel; Lil Rel Howery'nin gerçek yaşamından esintiler taşıyan ve kendisinin kurgusal bir versiyonuna hayat vereceği bir dizi.

18-05/11/rel-oyuncu-kadrosu.png

Dizinin hikayesi "daima kendine inan ve harika şeyler gerçekleşsin" sloganını benimsemiş gururlu ve kendi çabasıyla başarıya ulaşmış Lil Rel'e odaklanıyor.

Lil Rel, karısının kendisini berberiyle aldattığını öğrendikten sonra hayatı ve hayata olan bakış açısını sorgulamaya başlayacaktır. Rel, boşanma sonrasında Chicago'nun Batı Yakası'nda bekar bir baba olarak sevgi, saygı ve yeni berber (!) arayışında hayatını baştan inşa etme çalışmalarına başlayacaktır.

REL OYUNCU KADROSU

Dizinin oyuncu kadrosunda Lil Rel Howery dışında Lil Rel'in babası rolünde Sinbad (A Different World), Brittany karakteriyle Jess "Hilarious" Moore (Wild 'N Out) ve Nat karakteriyle Jordan L. Jones (Disjointed) gibi isimler rol alıyor.

18-05/11/rel-dizisi-kadrosu.jpg

Bir süre önce Twentieth Century Fox Television ile geniş çaplı bir anlaşmaya varan ve bu anlaşma uyarınca 20th TV için çeşitli projeler üretmek için çalışmalara başlayan Carmichael ile birlikte dizi sorumlusu Mike Scully, Howery, Kevin Barnett ve Josh Rabinowitz projenin yürütücü yapımcılığını üstlenmekteler.

İLGİLİ İÇERİK

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin