Yeni Gelin Helga kimdir? Öyle Bir Geçer Zaman Ki'nin yıldızı Willa Elles hakkında!

Show Tv'nin sevilen komedi dizisi Yeni Gelin'e 12 Mayıs Cumartesi akşamı yayınlanacak olan yeni bölümünde Helga karakteri ile Wilma Elles konuk olacak!

Nurşah
11 Mayıs 2018 - 16:10
Yeni Bölüm

Başrollerinde Jessica May ve Tolga Mendi'nin yer aldığı bir cumartesi eğlencesi haline gelen Yeni Gelin dizisinde yer alan Helga karakterini aslında daha önce çeşitli dizilerde de izledik! Türk televizyonlarında yıldızı Öyle Bir Geçer Zaman Ki adlı dizide canlandırdığı Caroline rolü ile parlayan Wilma Elles kimdir? Kaç yaşında, boyu kaç? Hakkında merak edilen her şey haberimizde yer alıyor...

18-05/11/yeni-gelin-helga.jpg

Yeni Gelin Helga kimdir?

Yeni Gelin dizisinin oyuncu kadrosuna yayınlanacak olan 49. bölüm ile birlikte ekranlardan aşina olduğumuz bir yüz olan Wilma Elles katılacak! Helga karakteri ile diziye konuk olacak olan Wilma Elles, Yeni Gelin'i severek izlediğini ve yapımda yer aldığı için çok mutlu olduğunu belirtti...

Kuma olarak geldiği düşünülen Helga, dizide oldukça eğlenceli sahnelere neden olacak gibi görünüyor. Yeni Gelin Helga'lı bölümü ile 11 Mayıs Cumartesi akşamı Show Tv ekranlarında olacak!

18-05/11/yeni-gelin-helga-wilma-elles.jpg

Wilma Elles kimdir?

18 Ekim 1984 tarihinde doğan oyuncu an itibarıyla 34 yaşındadır. Boyu 1.77'dir. Elles'in iki erkek ve iki kız kardeşi vardır. 10 yaşından beri okulda tiyatro oyunlarında oynamış ve oyunculuk ile dans dersleri de almıştır. Aynı zamanda Köln Üniversitesi'nde çalışmalar yapmıştır.
2004 yılında Köln'de Theaterschule Celan, Arturo Schauspielschule'den mezun olan Wilma Elles, 2008 yılında Türk Usulü adlı sinema filminde başrolde görev almıştır. Kanal D'nin 2010-2013 sezonundaki dizisi Öyle Bir Geçer Zaman ki'de Caroline rolü ile yıldızı parlamıştır.

18-05/11/wilma-elles-kimdir.jpg

Wilma Elles'e, Avrupa Kalite Ödülleri'nde 2011 ve World Consumer Ödülleri'nde 2012 En İyi Kadın Oyuncu ödülü verilmiştir. Başka kültürlere ilgisinin çok olduğunu bildiren sanatçı, Köln Üniversitesi'nde Siyaset Bölümü'nde İslâm Bilimleri'ni birincilikle bitirmiştir.

Yeni Gelin 49. bölüm fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin