Serenay Sarıkaya Fransa Cannes Film Festivali'nde!

Serenay Sarıkaya bu sene 71.si düzenlenen Fransa Cannes Film Festivali'ne onur konuğu olarak katıldı... 27 yaşındaki güzel oyuncu, festivalde büyük bir ilgi gördü!

Nurşah
11 Mayıs 2018 - 17:00
Kültür Sanat

Türkiye'nin parlayan yıldızlarından birisi olan Serenay Sarıkaya'yı ilk olarak Peri Masalı adlı dizide görmüştük. Fakat oyuncunun, halk tarafından beğenilerek gündeme taşındığı yapım Star Tv ekranlarının bir dönem izlenme rekorları kıran dizisi Medcezir oldu... O günden sonra gerek magazin gerekse dizi sektöründe gündemden düşmeyen güzel oyuncu, son olarak Blu Tv'nin Yaşamayanlar adlı internet dizisinde canlandıracağı Mia karakteri ile çok konuşuldu!

18-05/11/serenay-sarikaya-cannes.jpg

Serenay Sarıkaya Cannes özel konuğu!

Başarılı ve güzel oyuncu şimdi de bir markanın onur konuğu olarak Cannes Film Festivali'ne katıldı. Festival süresince büyük bir ilgi gören Serenay Sarıkaya, katıldığı bu festivalle hem kendisini hem de ülkesini gururlandırdı...

19 Mayıs'a kadar devam edecek olan festival için Magnum Evi'nde gerçekleşen partide dünyaca ünlü simalarla bir araya gelen 27 yaşındaki güzel oyuncu, Hakan Yıldırım imzalı kostümlerle de oldukça konuşuldu!

18-05/11/serenay-sarikaya.jpg

Serenay Sarıkaya kimdir?

Türk sinema ve dizi oyuncusu, 2010 Türkiye Güzellik Kraliçesi Yarışması (Miss Turkey 2010) ikincisi unvanlı tescilli güzel ve profesyonel model 1 Temmuz 1991 doğumludur.

Antalya Saime Salih Konca Lisesi'nden mezun olmuştur. Plato Film'de oyunculuk eğitimi almıştır. Ayrıca Çek Cumhuriyeti'nde düzenlenen Avrupa Gençler Güzellik Yarışması'nda da, Türkiye'yi temsil etmiş ve yarışmada dördüncü olmuştur.

2008 yılında henüz 16 yaşındayken Plajda adlı sinema filminde tesadüf eseri rol almıştır.Daha sonra aynı yıl Peri Masalı ve Limon Ağacı dizilerinde başrol oynamıştır. Ama iki diziside yayından kaldırılmıştır. İlk çıkışını Adanalı dizisiyle yaşamıştır. Daha sonra da Miss Turkey'de 2. olmasıyla dikkatleri üzerine çekmiştir. 

Başarılı oyuncu ardından Medcezir adlı dizide başrolde oynamış ve halk tarafından oldukça sevilmiştir...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin