Brooklyn Nine-Nine 5 sezon sonunda iptal edildi! Dizi kendine yeni bir yuva arayışında!

Fox kanalının sevilen komedisi Brooklyn Nine-Nine için iptal kararı çıktı. Buna göre dizinin 6. sezonu olmayacak. Ancak yapımcılar diziyi devam ettirmek adına farklı platform ve kanallarla görüşmelere başladı.

Volkan Küçükel
11 Mayıs 2018 - 17:10
Gündem

Andy Samberg ve Andre Braugher'lı polisiye komedi "Brooklyn Nine-Nine" için yolun sonu geldi!

BROOKLYN NINE-NINE 5 SEZONDA KALDI!

Yayıncı kanal Fox, beşinci sezonunu tamamlamasına iki bölüm kala Brooklyn Nine-Nine ile 6. sezon için yola devam etmeyeceğini açıkladı. Buna göre dizinin Fox ekranlarındaki ömrü 5 sezon sürmüş olacak.

18-05/11/andy-samberg-bnn-99.jpg

Polis merkezinin idaresinin, disipline önem veren titiz Yüzbaşı Holt'a (Andre Braugher) geçmesiyle rahat dedektif Jake Peralta (Samberg) ve her biri farklı garipliklerdeki iş arkadaşlarının hayatının zorlaşmasını ve bir takım oyuncusu olmayı öğrenmeye mecbur kalmalarını konu edinen dizinin oyuncu kadrosunda Terry Crews, Melissa Fumero, Joe Lo Truglio, Stephanie Beatriz, Chelsea Peretti, Joel McKinnon Miller ve Dirk Blocker gibi isimler de rol alıyor.

Universal Television, Fremulon, Dr. Goor Productions ve 3 Arts Entertainment ortak yapımcılığında hazırlanan Brooklyn Nine-Nine'ın yürütücü yapımcı kadrosu geçmiş dönemde Parks and Recreation'da birlikte çalışan yaratıcı isimler Dan Goor & Michael Schur ile David Miner ve Luke Del Tredici'den oluşmakta.

18-05/11/bnn-tweet-1.jpg

18-05/11/bnn-tweet-2.jpg

18-05/11/bnn-tweet-3.jpg

18-05/11/bnn-tweet-4.jpg

18-05/11/bnn-tweet-5.jpg

BROOKLYN NINE-NINE'IN DEVAM ETME İHTİMALİ VAR!

Alınan bu iptal kararı sonrasında dizinin yayın hayatına devam edebilme ihtimali üzerinde konuşuluyor. Fox'un geçmiş dönemde iptal ettiği The Mindy Project'i bünyesine katıp devam ettiren online yayın platformu Hulu bu konudaki en güçlü aday. Kulislerde konuşulanlara göre Hulu ile kısa bir final sezonu için anlaşmaya varılabilir.

Hulu gibi Brooklyn Nine-Nine'ın bölümlerini yayınlama hakkı için anlaşması bulunan kablolu televizyon kanalı TBS ise bir diğer seçenek olarak öne çıkıyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin