Fox'tan Lil Rel Howery'li komedi dizisi geliyor!

Jerrod Carmichael ve Lil Rel Howery yeni bir komedi dizisinde daha buluşuyor.

Volkan Küçükel
19 Ekim 2017 - 00:36
Gündem

Son olarak yaratıcılığını üstlenip başrolünde yer aldığı The Carmichael Show'da karşımıza çıkan komedyen Jerrod Carmichael'ın geçtiğimiz haftalarda Twentieth Century Fox Television ile geniş çaplı bir anlaşmaya vardığını ve bu anlaşma uyarınca 20th TV için çeşitli projeler üreteceğinin haberini vermiştik.

FOX'TAN YENİ KOMEDİ DİZİSİ

Ve Carmichael bu anlaşma çerçevesinde ilk dizi projesini görücüye çıkardı.

Carmichael'in Mike Scully ile birlikte yürütücü yapımcılığını üstlendiği komedi dizisi projesi pilot bölüm taahhütü aldığı Fox kanalı için geliştirilmeye başlandı.

DİZİNİN KONUSU

Lil Rel Howery'nin başrolünde yer alıp kendisinin kurgusal bir versiyonuna hayat vereceği ve henüz ismi netleşmeyen komedi dizisinin kısaca hikayesine bakacak olursak;

Dizinin hikayesi "daima kendine inan, harika şeyler gelecek" sloganına sahip gururlu ve başarılı biri olan Lil Rel'e odaklanıyor.

Karakterimiz karısının kendisini berberiyle aldattığını öğrendikten sonra hayatı ve hayata olan bakış açısını sorgulamaya başlar. Boşanma sonrasında Chicago'nun Batı Yakası'nda bekar bir baba olarak sevgi, saygı ve yeni berber (!) arayışında hayatını yeniden inşa etme çalışmalarına başlar.

17-10/19/lil-rel-howery.jpg

Dizinin başrolünde yer alacak Lil Rel Howery, The Carmichael Show'da Jerrod Carmichael ile birlikte rol almış ve Bobby Carmichael karakterine hayat vermişti. Oyuncu son olarak HBO'nun Insecure dizisinin ikinci sezonunda tekrar eden bir rolle karşımıza çıkmıştı. Howery senenin dikkat çeken gerilim filmlerinden Get Out'ta da rol almıştı.

PROJENİN YARATICI EKİBİ

Josh Rabinowitz & Kevin Barnett ikilisince senaryosu kaleme alınan ve Howery'nin de yürütücü yapımcı kadrosunda yer aldığı dizinin senaryo geliştirme çalışmalarına devam ediliyor.

17-10/19/get-out.jpg

Carmichael, 20th TV ile olan anlaşması uyarınca daha farklı projelerde de yazar, yapımcı veya oyuncu olarak karşımıza çıkabilecek.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin