Ünlü aktör Casey Affleck korku dizisiyle televizyona geliyor!

Oscar ödüllü iki isim Casey Affleck ve Alfonso Cuaron korku dizisi çekiyor.

Volkan Küçükel
19 Ekim 2017 - 01:00
Gündem

Oscar ödüllü iki isim bir televizyon dizisinde buluşuyor! Film yapımcısı Alfonso Cuaron ile ünlü aktör Casey Affleck korku türündeki bir dizi için bir araya geliyor.

YILDIZ İSİMLER BİR ARADA!

Anonymous Content (Mr. Robot) projesi olan yapımın hayata geçmesi için kablolu kanallar ve online yayın platformları ile görüşmelerin gerçekleştirilmeye başlandığı ve dizinin birden fazla talibinin olduğu konuşuluyor.

17-10/19/korku-dizisi-alfonso-cuaron.png

DİZİNİN HİKAYESİ

Cuaron ile sene başlarında anlaşma imzalayan Anonymous Content yapımcılığında; Cuaron'un yazar, yönetmen ve yürütücü yapımcı, Affleck'in ise oyuncu ve yürütücü yapımcı olarak yer alacağı projede bizleri nasıl bir hikaye bekliyor?

Projeyle ilgili ayrıntılar şimdilik saklı tutuluyor. Ancak gelen ilk duyumlara göre korku türündeki dizinin bir tarikatın kökeninin izlerini takip eden hikayeye sahip olacağı belirtiliyor.

2017 Oscarları'nda Manchester by the Sea (Yaşamın Kıyısında) filminde canlandırdığı Lee Chandler rolüyle en iyi erkek oyuncu ödülünü kazanan Casey Affleck için bu proje kendisinin ilk televizyon dizisi olacak.

Gone Baby Gone, Good Will Hunting, The Finest Hours gibi çeşitli filmlerde rol alan aktör yakın zamanda Robert Redford ile birlikte yer alacağı Old Man and the Gun ve yazar-yönetmenliğini yaptığı Light of My Life filmlerinde karşımıza çıkacak.

17-10/19/casey-affleck.jpg

Meksika doğumlu film yapımcısı Alfonso Cuaron yönetmenliğini üstlendiği Gravity (Yerçekimi) filmiyle Oscar Ödülleri'nde en iyi yönetmen ödülünü kazanmıştı.

Children of Men, Y Tu Mama Tambien ve Harry Potter and the Prisoner of Azkaban ise Curaon'un yönetmen koltuğunda oturduğu diğer önemli yapımlardan. Ünlü yönetmenin şu sıralar uğraştığı ve yazar-yönetmen olarak arkasında olduğu Roma isimli filmi 2018'de vizyonda olacak.

Cuaron, geçmiş dönemde televizyon dünyasında ortak yaratıcılarından olduğu NBC dizisi Believe'in pilot bölüm yönetmenliğini üstlenmişti.

17-10/19/gravity-alfonso-cuaron.jpg

Cuaron ve Affleck'in dahil olduğu bu projenin kendisine bir ev bulmasının uzun sürmeyeceğini tahmin ediyoruz.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin