BYUtv'nin yeni dizisi Dwight in Shining Armor'ı tanıyalım!

Sloane Morgan Siegel, Caitlin Carmichael ve Joel McCrary üçlüsünü buluşturan yeni dizi Dwight in Shining Armor'ın çekimlerine başlandı. Dwight in Shining Armor dizisinin konusu ne? Ne zaman başlıyor?

Volkan Küçükel
27 Mayıs 2018 - 12:00
Gündem

BYUtv yeni dizi projesini duyurdu: Komedi, macera ve fantastik öğeleri harmanlayan yeni dizinin ismi "Dwight in Shining Armor"

"DWIGHT IN SHINING ARMOR" DİZİSİNİN KONUSU

Son olarak Fox'un komedi dizisi The Mick'te tekrar eden bir rolle karşımıza çıkan genç aktris Caitlin Carmichael'i kadın başrol olarak izleyeceğimiz dizinin konusuna kısaca bakacak olursak;

Gretta (Carmichael) bin yıldır uykuda olan savaşçı genç bir prensestir. Günümüzde yaşayan bir genç olan Dwight'ın öpücüğüyle 21. yüzyılda uyanan Gretta hiç anlam veremediği bir dünya içinde kendisini bulacaktır.

İki farklı dünyanın çatıştığı bu hikayede zorlu bir savaş dünyasından gelen Gretta ve Baldric'in 21. yüzyıl kültürünü ya da politik iklimini anlaması pek kolay olmayacaktır. Üstelik tek sorunları bu yeni dünyaya adapte olabilmek değildir. Kendi dünyalarındaki birçok sorun kendilerini burada da takip etmektedir!

18-05/27/dwight-in-shining-armor-1527410912.jpg

"DWIGHT IN SHINING ARMOR" 1. SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

LeeAnne H. Adams & Brian J. Adams yaratıcılığındaki Dwight in Shining Armor'ın çekimlerine Salt Lake City'de başlandı. Dizinin 2019 senesi içinde izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Sloane Morgan Siegel (Gortimer Gibbon's Life on Normal Street) ve Joel McCrary (The Princess Diaries 1 & 2) ikilisi oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında yer alıyorlar.

18-05/27/dwight-in-shining-armor-dizisi-foto.jpg

Pilot bölümünü Timothy Kendall'ın (Hollywood Adventures, The Book Club) yönettiği dizinin diğer bölümlerinin yönetmen koltuğunda Paul Hoen (Andi Mack, Stuck in the Middle) ve Jeff Hunt'ı (CSI: Crime Scene Investigation, Chicago Fire) göreceğiz. Jim Rutherford (Mom Squad, Nora’s Christmas Gift) ise projenin yürütücü yapımcılığını üstleniyor.

Sovereign Media ve Vineyard Film Productions ortaklığında hazırlanan dizinin yaratıcı ikilisi evli çift LeeAnne H. Adams ve Brian J. Adams geçmiş dönemde Disney Channel, Amazon, Vanguard Animation, Disney XD, Awesomeness TV, Electus ve Studio 71 için çeşitli film ve televizyon programları üretmişlerdi.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin