Better Call Saul 4. sezon ne zaman başlıyor?

Takvimlerinizi işaretleyin! AMC'nin Breaking Bad uzantısı popüler dizisi Better Call Saul'un 4. sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

Volkan Küçükel
31 Mayıs 2018 - 23:40
Gündem

Vince Gilligan ve Peter Gould ikilisinin yaratıcısı olduğu Breaking Bad spinoff'u "Better Call Saul"dan beklenen haber geldi ve dizinin yeni sezon başlangıç tarihi duyuruldu.

BETTER CALL SAUL 4. SEZON BAŞLANGIÇ TARİHİ BELLİ OLDU!

Dolambaçlı yollarla ayın sonunu zor getiren ufak çaplı avukat Jimmy McGill'in ahlak yoksunu hukuk adamı Saul Goodman'a dönüşümünü izleyicilere aktaran dizinin 4. sezonu 06 Ağustos Pazartesi akşamı AMC ekranlarında başlayacak. Böylelikle yeni sezonun Eylül ayına sarkacağı söylentileri boşa çıkmış oldu.

18-06/01/better-call-saul-sezon-4.jpg

Breaking Bad'den Jonathan Banks, Giancarlo Esposito ve Mark Margolis gibi isimleri de oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin ilk iki sezonu Şubat, üçüncü sezonu geçtiğimiz sene Nisan ayında başlamıştı.

BETTER CALL SAUL 4. SEZON 10 BÖLÜMDEN OLUŞUYOR

Chuck'ın (Michael McKean) trajik ev yangınının ardından hayatını kaybetmesinin Jimmy McGill'in (Odenkirk) Saul Goodman'a dönüşümünü hızlandıracağı yeni sezon, ilk üç sezon gibi 10 bölümden oluşacak.

18-06/01/better-call-saul-dizisi.jpg

AMC, SundanceTV ve AMC Studios Orijinal Programlama Başkanı David Madden konuyla ilgili yaptığı açıklamada "Jimmy McGill'in Saul'a doğru serüveninin bir sonraki kısmını izleyicilerimizle paylaşmak için heyecan duyuyoruz" ifadelerini kullandı.

Better Call Saul'un yürütücü yapımcı kadrosu dizinin yaratıcıları Peter Gould ve Vince Gilligan ile birlikte Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz ve Gennifer Hutchison'dan oluşuyor.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin