Kutsi ve Nehir Erdoğan'dan Bir Doğu Masalı dizisi geliyor!

Televizyon ekranları yeni bir masalsı diziyle tanışmaya hazırlanıyor.

Merve Mutlu
08 Temmuz 2019 - 14:07
Yeni Bölüm

Türkiye televizyonları, sezon finalinin ardından başlayacak olan yeni sezonda, yeni dizileri izleyicilerle tanıştıracak. O dizilerden biri de Üs Yapım tarafından Bir Doğu Masalı ismiyle hazırlanıyor. 

19-07/08/s.png

Yeni sezon için yeni dizi hazırlıkları tüm yapım şirketleri ve kanallar için devam ediyor. Bir Doğu Masalı adlı dizi projesi de Üs Yapım tarafından hazırlanıyor. Çekimleri Antep'te yapılacak olan dizinin oyuncuları da şekillenmeye başladı. 

Bir Doğu Masalı'nda kimler oynuyor?

19-07/08/nehir-erdogan.jpg

Çekimleri Antep'te yapılacak olan ve yöresel bir atmosfer yaratılacak olan dizinin kadrosu yavaş yavaş belli oluyor. Dizi için ismi geçen oyunculardan ilki Melek karakterine hayat verecek olan Nehir Erdoğan oldu. 

19-07/08/kutsi.jpg

Konusu henüz belli olmayan dizide, Halil karakteri için teklif alan isim de, en son Kalbimdeki Deniz adlı dizide Mirat Yavuz karakterini canlandıran Kutsi oldu. 

19-07/08/ugur.png

En son Yüzleşme dizisinde rol alan ve dizi reyting mücadelesinde kaybettiği için erken final yapan Uğur Yücel de Bir Doğu Masalı dizisi için görüşmelere devam ediyor. 

Dizi Eylül ayından itibaren Kanal D ekranlarındaki yerini alacak. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin