Kutsi'nin yeni dizisi Verda daha başlamadan iptal edildi!

Pastel Film tarafından hazırlanan ve başrolleirnde Kutsi ile Gonca Sarıyıldız'ın rol alacağı Verda adlı dizi, henüz başlamadan iptal oldu. İşte detaylar...

Merve Mutlu
19 Aralık 2018 - 10:14
Magazin

Pastel Film'in yapımcılığını üstlendiği ve  başrollerinde Gonca Sarıyıldız ile Kutsi'nin yer alacağı Verda dizisinin aralık ayı içerisinde atv ekranlarında başlaması planlanıyordu. Funda Çetin’in senaryosunu yazdığı, Aysun Akyüz’ün ise yönettiği projenin iki bölümünün de çekimleri tamamlanmıştı.

Kadrosunda yer alan; Mine Tugay, Hale Soygazi, Ayşegül Günay, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Kaynak, Barış Yalçın, Aydan Burhan, Kubilay Penbeklioğlu, Kadir Polatçı ve Şerif Sezer gibi güçlü isimlerle de dikkat çeken Verda dizisi ile ilgili gelişme dizi ekibini şok etti.

18-12/19/verda-kutsi.png

Medyatava’dan Birsen Altuntaş’ın haberine göre; geçen hafta Pastel Film, Verda ekibine şu açıklamayı gönderdi:

“Atv ile sözleşmedeki anlaşmazlıktan dolayı yapım tarafından proje durdurulmuştur. Yılbaşından sonra başka kanallarla görüşülecektir. Bilginize…”

Dün ise Verda dizisinin ekibine, projenin tamamen iptal edildiği açıklaması yapıldı. Aylardır “Verda” dizisi için çalışan ve emekleri çöpe giden ekip, bu son gelişme üzerine büyük şaşkınlık yaşadı.

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin