Kuzey Güney'in Taksici Yunus'u artık kazandıracak!

Kuzey Güney'in taksicisi Abdurrahman Yunusoğlu, ekranlarda görünmeye devam edecek.

Editör
21 Haziran 2013 - 09:54
Magazin

Kuzey Güney'in taksicisi Abdurrahman Yunusoğlu, ekranlarda görünmeye devam edecek!
 

Farklı projede


Kanal D'nin sevilen dizisi Kuzey Güney'de ilginç şivesi ve sempatik sohbetiyle fenomen olan ve seyircinin ilgisi nedeniyle her bölüm Kuzey'in taksicisi olarak ekrana gelen Taksici Yunus rolündeki Abdurrahman Yunusoğlu, şimdi de sunucu oldu.

SUNUCU OLUYOR

Oyuncu Fırat Çelik'in taksisine müşteri olarak binmesiyle keşfedip senarist Ece Yörenç'e yönlendirmesinden sonra diziye katılan Abdurrahman Yıldırım'ın filmlere konu olacak şöhret hikayesi devam ediyor.

Kanal D'de, Cuma günü (21 Haziran) ilk bölümü yayınlanacak "Tuhaf Taksi" adlı yarışmada direksiyon sallayacak.

'Tuhaf Taksi' her yerde

Gün içinde bir taksiye binince, para ödemek yerine para kazanacağınızı düşündünüz mü ? Artık düşünebilirsiniz. Zira, “Tuhaf Taksi” şehrin sokaklarında, ödül dağıtmak için sabırsızlanan dolaşıyor.
 
Taksi tuhaf, sunucu matrak, ödül dolgun


Tuhaf Taksi, yüzde yüz sahici şoförü Abdurrahman Yunusoğlu’nun yönetiminde basit ve eğlenceli bir yarışma için kol geziyor.Tuhaf Taksi’nin kapısını açan ‘müşteri’ kısa sürede 5 bin TL kazanma şansı yakalıyor. Hayatın içinden 4 sorunun ardından, heyecanlı bir sokak görevini tamamlayan yarışmacı evine 5 bin TL ile dönüyor.

2005 yılından bu yana 37 ülkede yayınlanan,  yapımcılığını Yirmibeşfilm’in üstlendiği, yönetmenliğini Mustafa Kotan’ın yaptığı “Tuhaf Taksi” Cuma akşamları saat 23.15’de ekrana gelecek.

[reklam]
YUNUS'UN İLGİNÇ KEŞFEDİLME HİKAYESİ

Kuzey Güney'in taksicisi Abdurrahman Yunusoğlu ilk olarak oyuncu Fırat Çelik'in dikkati çekiyor. Oyuncu Fırat Çelik, bir gün Yunus'un taksisine biniyor ve Yunus'un renkli kişiliği oldukça ilgisini çekiyor. Yunus'la yaptığı konuşmayı cep telefonuyla çekip senarist Ece Yörenç'e izletiyor.

 

Ece Yörenç, bu renkli taksiciyi "Kuzey Güney"de bir bölüm oynatmaya karar veriyor. Ancak Yunus o kadar çok seviliyor ki, rolü uzatılıyor.

Bu sırada "Şanslı Masa" programının yapımcısı Fırat Parlak'ın yeni yarışması için sunucu aradığını öğrenen Ece Yörenç, Yunus'u öneriyor. Daha önce 4 kişiyle demo çeken Parlak, Yunus'un performansını beğenince "Tuhaf Taksi" yarışmasını ona sundurmaya karar veriyor.

 

Yarışma için Kanal D ile el sıkışan Parlak, çekimlere devam ediyor.

 

TUHAF TAKSİ tanıtım videosu

 

 

KUZEY GÜNEY'DE SIRLAR ORTAYA ÇIKIYOR! DETAYLAR VE GÖRÜNTÜLER BURADA!

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin