Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak? Yayın günü belli oldu!

Show TV'nin yeni sezon dizisinin yayın tarihi belli oldu.

Merve Mutlu
04 Eylül 2019 - 10:23
Yeni Bölüm

Başrollerini İsmail Demirci ve Aslıhan Güner'in paylaşacağı ve Show TV'nin yeni sezon dizisi olan Kuzey Yıldızı dizisinin yayın tarihi belli oldu. 

19-09/04/kuzeyy.png

Kuzey Yıldızı'nın konusu ne?

Kuzey ve Yıldız çocukluklarında bir birine aşık hatta nişanlanmış iki gençken Kuzey İstanbul’a üniversite okumaya gidince Yıldız’ı unutur ve orada aşık olduğu bir kadınla evlenir. Yıldız’ı terk eden Kuzey 20 yıl sonra eşi tarafından terk edilir ve beş parasız Ordu’ya geri dönmek zorunda kalır. Kuzey Ordu’ya döner ama artık memlekette bir ailesi yoktur; çünkü 20 yıl önce ailesi onu silmiştir. Yıldız ise Kuzey’den yediği darbeden sonra uzun yıllar kendine gelememiş ve kimseyi hayatına almamıştır.

Şimdi Kuzey’in hiç bir şey yokmuş gibi geri dönmesine sinir olur ve tekrar Kuzey’i İstanbul’a göndermeye yemin eder. Kuzey gitmemeye, Yıldız affetmemeye, aileler de barışmamaya yeminlidir. Bu renkli hikaye, Kuzey Yıldızı dizisi ile izleyici karşına çıkacak.

Kuzey Yıldızı ne zaman başlayacak?

19-09/04/kuzey-yildizi.png

Yönetmen ve senarist koltuğunda Ersoy Güler'in oturduğu ve Süreç Film imzası ile Show TV ekranları için hazırlanan dizi, 14 Eylül akşamı izleyici ile buluşacak. Dizinin yayın günü ise Cumartesi akşamları olarak belirlendi. 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin