Kuzgun Cihan (Ferit Kaya) kimdir?

Barış Arduç ve Burcu Biricik'i sürükleyici bir hikaye ile bir araya getiren Kuzgun dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Kuzgun Cihan kimdir? Gerçek adı nedir? İşte tüm merak edilenler..

Merve Mutlu
27 Mart 2019 - 17:16
Yeni Bölüm

Barış Arduç ve Burcu Biricik'i sürükleyici bir hikaye ile bir araya getiren Kuzgun dizisine yeni bir oyuncu katıldı. Kuzgun Cihan kimdir? Gerçek adı nedir? 

Kuzgun Cihan kimdir?

19-03/26/kuzgun-ferit-kaya-1553604724.jpg

Kuzgun'un yeni girdiği sevkiyat işinde onun sağ kolu olmak üzere, Terzi Derviş tarafından Kuzgun'un yanına verilen kişidir. Tam bir görev insanıdır. Verilen işi yerine getirmek için elinden gelenden fazlasını yapar. 

Kuzgun dizisinde Cihan karakterini Ferit Kaya canlandırmaktadır. 

Ferit Kaya kimdir?

19-03/26/ferit-kaya-1553604852.png

24 Şubat 1984 doğumlu ve aslen Diyarbakırlı olan Ferit Kaya, Mimar Sinan Devlet Konservatuarı Tiyatro Anasanat Dalı mezunudur. Birçok ödülün sahibi olan oyuncu, daha önce; Kayıp, Sahipli, Kötü Yol, Karamel, Yersiz Yurtsuz ve Bir Deli Rüzgar gibi yapımlarda rol almıştır.

Ferit Kaya'nın aldığı ödüller:

Umut Veren Genç Erkek Oyuncu (Mavi Gözlü Dev) / 14.ÇASOD "En İyi Oyuncu" Ödülleri 2007

Umut Veren Yeni Erkek Oyuncu (Mavi Gözlü Dev) / 19.Ankara Film Festivali 2008

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin