Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? Burcu Biricik ve Barış Arduç'un dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Star Tv ekranlarında izleyici karşısına çıkacak olan Kuzgun dizisinin yayın tarihi belli oldu!

Nurşah
07 Şubat 2019 - 17:50
Yeni Bölüm

Barış Arduç, Burcu Biricik, Hatice Aslan, Levent Ülgen gibi başarılı oyuncuların kadrosunda yer aldığı Kuzgun dizisi ne zaman başlayacak? İzleyici karşısına çıkarılan 1. bölüm fragmanında yayın tarihi paylaşıldı!

19-02/07/kuzgun-yayin-gunu.jpg

Kuzgun dizisi yayın tarihi belli oldu

Burcu Biricik ve Barış Arduç hayranlarının büyük bir merakla beklediği Kuzgun dizisinin yayın günü belli oldu. Star Tv'de izleyici karşısına çıkacak olan Kuzgun dizisi 13 Şubat Çarşamba günleri ekranlarda olacak...

Bir intikam hikayesini konu edinen dizi Diriliş Ertuğrul, Sen Anlat Karadeniz, Jet Sosyete ve Vurgun dizilerine rakip olarak ekrana gelecek. Ay Yapım imzası taşıyan Kuzgun dizisi illüstrasyonlarla dolu fragmanları ve dizi müziği ile dikkatleri üzerine çekmişti. Gelişmelerden sizleri haberdar edeceğiz...

Kuzgun dizisi fragmanı

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin