Kuzgun dizisinde Kesik'in ölümü izleyiciyi gözyaşlarına boğdu!

Kuzgun dizisinde Burak Uyanık'ın canlandırdığı Kesik karakterinin ölümü izleyicileri gözyaşlarına boğdu...

Nurşah
28 Şubat 2019 - 10:53
Yeni Bölüm

Kuzgun dün akşam nefes kesen bir bölümle izleyici karşısındaydı... Heyecan dolu bölümde izleyicileri oldukça duygusal sahneler de bekliyordu. Kuzgun'un çocukluk arkadaşı Kesik'in ölümü duygusal sahnelerin yaşanmasına sebep oldu...

19-02/28/kuzgun-kesik.jpg

Kuzgun'dan Kesik'e duygusal veda

Kuzgun'un çocukken tanıştığı Kesik, yıllar içerisinde onun için en önemli insanlardan birisi haline gelmişti. Ay Yapım imzalı dizinin dün akşam ekrana gelen bölümünde ise Burak Uyanık'ın canlandırdığı Kesik karakterinin öldüğünü gördük. 

19-02/28/kuzgun-kesik-oldu.jpg

Kuzgun'un intikam alma yolundaki en yakın destekçisini ve can arkadaşını kaybettiği sahneler izleyicilerin gözyaşlarına boğulmasına sebep oldu. Sosyal medyada da Kuzgun karakterini canlandıran Barış Arduç'un bu sahnelerdeki performansı takipçiler tarafından oldukça beğenildi ve övgü yağmuruna tutuldu..

Kuzgun dizisinden duygusal sahne

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin