La Casa De Papel Türkiye'ye mi uyarlanıyor? Ozan Güven ve Aslıhan Gürbüz'ün adı geçiyor..

Dünyayı etkisi altına alan La Casa De Papel dizisinin Türkiye'ye uyarlanacağı iddiaları gündeme oturdu. İşte o haberin detayları..

Merve Mutlu
08 Nisan 2019 - 13:19
Kültür Sanat

Başrollerinde Profesör rolü ile Alvaro Morte, Berlin rolü ile Pedro Alonso, Tokio rolü ile Ursula Corbero, Nairobi rolü ile Alba Flores ve Rio rolü ile Miguel Herran'ın yer aldığı, dünyayı kısa sürede etkisi altına alan İspanyol yapımı La Casa De Papel dizisi 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanırken, Türkiye'den de sevilen dizi için bir uyarlama haberi geldi.

19-04/08/la-casa-de.jpg

Herkes tarafından sevilen ve "La Casa De Papel 3. sezonu ne zaman yayınlanacak?" sorularını sorduran yabancı dizinin, Ay Yapım tarafından Türkiye televizyonları için uyarlanacağı konuşulurken, yapım şirketinden bu konuda açıklama ya da yalanlama gelmemesi iddiaları güçlendirdi. 

Dizigeek'in de yaptığı habere göre: şu an yalnızca iddia olarak gündemde olan dizinin çalışmalarının yapıldığı ve şu anda cast çalışmalarının özenle devam ettiği konuşuluyor. 

La Casa De Papel Türkiye uyarlamasında kimler rol alacak?

19-04/08/ozan-guvne.jpg

İspanyol yapımı olan ve büyük bir soygunu konu alan dizinin uyarlaması için bazı ünlü isimlerin de adı geçmeye başladı. Son olarak Fİ dizisinde Can Manay karakterini canlandıran ve bu karakterle La Casa De Papel'in Profesör karakterine benzetilen Ozan Güven'in, Álvaro Morte'nin canlandırdığı Profesör rolünü canlandıracağı; en son Ufak Tefek Cinayetler dizisinde rol alan ve Merve karakteri ile hayran kitlesini ikiye katlayan Aslıhan Gürbüz'ün de Itziar Ituño'nun canlandırdığı dedektif Raquel Murillo karakterini canlandıracağı konuşuluyor.

La Casa De Papel'in konusu ne? 

19-04/08/fenomen.jpg

Şimdiye kadar 2 sezonu yayınlanan ve tüm dünyada büyük ses getiren La Casa De Papel dizisinde: Bir suç dehası olan Profesör lakaplı kişi, suç tarihinin en büyük soygununu yapmayı planlamaktadır. Amacı İspanya Kraliyet Darphanesine girmek olan bu adam planı için her biri kendi alanında en iyisi olan 8 suçlu ile bir ekip kurar. Ekipte herkes bir şehir ismi ile anılacak ve kimse kimsenin kimliğini bilmeyecektir. 5 ay süren bir eğitimin ardından her ihtimal göz önüne alınarak kusursuz bir soygun planı yapılır. Yanlarına aldıkları rehinelerle kendilerini İspanya Kraliyet Darphanesine kilitleyen ekibin başına ise hiç hesaba katmadıkları şeyler gelecektir.

La Casa De Papel 3. sezonu ne zaman yayınlanacak? 

İlk bölümü 2 Mayıs 2017 yılında yayınlanan ve 23 Kasım 2017 tarihinde de ikinci sezonunu noktalayan La Casa De Papel'in yeni sezonu 19 Temmuz 2019'da Netflix üzerinden yayınlanacak. Sevilen dizinin yeni sezonunda:  Úrsula Corberó (Tokyo), Álvaro Morte (Profesör), Jaime Lorente (Denver), Miguel Herrán (Rio), Darko Peric (Helsinki), Alba Flores (Nairobi), Esther Acebo (Estocolmo), Itziar Ituño (Raquel Murillo), Enrique Arce (Arturo) Kiti Mánver (Mariví), Juan Fernández (Coronel Prieto) & Mario de la Rosa (Suarez) ve dizinin yaratıcısı Álex Pina ile yönetmen Jesús Colmenar, yeni sezonda ekranlara dönmeye hazırlanıyor. 

2. sezonun sonunda ölen Berlin'in 3. sezon tanıtımında yer alması ise izleyenleri heyecanlandırdı. 

La Casa De papel 3. sezon tanıtımı:

 

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin