La Casa De Papel'in yeni jenerik müziğinde Türk imzası!

Son dönemlerin izleyiciden büyük bir beğeni toplayan dizisi La Casa de Papel üçüncü sezon jenerik müziğinde Türk DJ Burak Yeter'in imzası bulunuyor!

Nurşah
19 Haziran 2018 - 16:55
Magazin

Dünyaca ünlü Netflix dizisi La Casa de Papel gelecek sene 3. sezonu ile izleyicilerine kavuşacak! Meraklı bekleyişteki Türk izleyicilerini sevindirecek bir haber de DJ Burak Yeter'den geldi. Dizinin yeni aranjesini yapacak olan başarılı isim hakkında merak edilenler haberimizde!

18-06/19/la-casa-de-papelin-yeni-jenerik-muzigi.jpg

La Casa de Papel 3. sezon jenerik müziği

3. sezonu ile 2019 senesinde izleyicinin beğenisine çıkartılacak olan La Casa de Papel, şimdiden büyük bir merakla bekleniyor. Dizinin yeni bölümlerinin yayınlanmasına henüz aylar varken karşımıza çıkan ufak tefek haberler bile büyük bir heyecan dalgası yaratmaya yeterli oluyor. Hal böyleyken La Casa de Papel 3. sezon jeneriğinde ismi geçen Türk müzisyenin haberi de büyük bir sevinçle karşılaştı.

Böyle bir projede yer almaktan gurur duyduğunu belirten DJ Burak Yeter'in imzasını taşıyan La Casa De Papel yeni aranjesi 22 Haziran tarihinde tüm dijital platformlarda izleyicilerin beğenisine sunulacak... 

18-06/19/la-casa-de-papel-jenerik-turk.jpg

Burak Yeter kimdir?

 5 Mayıs 1982 doğumlu Burak Yeter, çok küçük yaşlardan itibaren müzikle ilgilenmeye başladı. 5 yaşındayken piyano, 8 yaşındayken de gitar çalmaya başladı.

Akdeniz Üniversitesi İnşaat Mühendisliği mezunu olan Yeter, lisans eğitiminin ardından Londra'da ses mühendisliği alanında eğitim aldı. 22 yaşındayken kazandığı Burn ve MTV Dance Heat DJ Contest 2004 ile kendisinden bahsettiren isim pek çok önemli etkinlikte kendisine yer edindi.

Burak Yeter, dünyanın farklı şehirlerinde profesyonel olarak eğitim veren DJ okullarını açtı ve çeşitli alanlarda ödüller kazanmaya devam etti. 2016 senesinde çıkardığı Tuesday isimli parça ile iTunes, Spotify, Shazam, Apple Müzik ve YouTube gibi paylaşım platformlarında bir numaraya yerleşti...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin