Sinem Kobal cephesinden Romantik Komedi açıklaması!

Önümüzdeki günlerde sete çıkması planlanan Romantik Komedi 3 filminin iptal edilmesinin ardından Sinem Kobal'den konu ile ilgili açıklama geldi!

Nurşah
19 Haziran 2018 - 17:29
Magazin

2010 senesinde vizyonlarda izleyici karşısına çıkan ve Türk sinema izleyicisinden beğeni toplayan Romantik Komedi 3. devam filmi ile ilgili haberler gündemdeki yerini her zaman korudu. Sete çıkılması planlanan fakat ani bir karar ile iptal edilen film hem izleyicileri hem de oyuncuları büyük bir hayal kırıklığına uğrattı. Sinem Kobal cephesinden de Romantik Komedi ile ilgili açıklama gecikmedi!

18-06/19/sinem-kobal-romantik-komedi.jpg

Sinem Kobal'in Romantik Komedi açıklaması

31 yaşındaki oyuncunun menajerlik şirketinden yapılan açıklama şu şekilde...

18-06/19/sinem-kobal-romantik-komedi-aciklama.jpg

Romantik Komedi serisi, oyuncumuz Sinem Kobal’ın severek içinde olduğu, gişe başarısı yakalamış filmlerdir. İki yıldan beri bu serinin devam filmi niteliği taşıyacak olan “Romantik Komedi 3” filmiyle ilgili yapım şirketi Boyut Film ve proje süpervizörü Ceren Aslan ile kendilerinin talebiyle çeşitli görüşmelerimiz oldu. Bu süreçte medyada konu ile ilgili yapılan, duyumlara dayanan ve hiçbir kaynağa dayandırılmayan haberlerde oyuncumuz Sinem Kobal'ın fotoğrafı ve ismi kullanıldı . Çoğu gerçek dışı olan bu haberlerle ilgili bir açıklama yapmak gereği doğdu. Sinem Kobal, bugüne kadarki her aşamada görüşmelerini projenin tasarımcısı Ceren Aslan ve senaristi Aslı Zengin ile senaryo üzerine yapmıştır ve tüm görüşmeler tarafların projeye olan inançları yüzünden son derece olumlu sonuçlanmıştır.

Filmin Yapım şirketi sahiplerinden ve yapımcısı Murat Tokat ile her türlü şartta anlaşılmış , ekibe yeni erkek oyuncu dahil edilmiş ve 1 temmuz da sete çıkmak üzere sözleşmeler imza aşamasına gelmiştir.

Yapım şirketi sahibi Murat Tokat, 15 haziranda telefonla arayıp filmin çekimlerini çeşitli sebeplerden dolayı iptal ettiklerini bildirmiştir.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin