Merve Boluğur ve Hakan Sabancı tatil yaparken görüntülendi

Şarkıcı Murat Dalkılıç ile ayrıldıktan sonra onu unutmak için boşanma terapisi aldığı ortaya çıkan Merve Boluğur seanslarına Hakan Sabancı ile devam ediyor. Görüntülenmemek için çaba sarfeden çift, gittikleri eğlence mekanı çıkışında fotoğrafların çekilmesini engelleyemedi.

Editör
19 Haziran 2018 - 18:00
Magazin

Merve Boluğur eski eşi ve ünlü sanatçı Murat Dalkılıç'tan ayrıldıktan uzun zaman sonra ilk kez neşeli haliyle dikkat çekti.

18-06/19/merve-bolugur-ve-hakan-sabanci-1529419434.jpg

Eski eşi Murat Dalkılıç ile yollarını ayıran ünlü oyuncu Merve Boluğur iki yıl evli kaldıktan sonra gelen ayrılık ile zor günler geçirdi. Yaşadığı travmayı atlatmak için profesyonel destek almaya başlayan güzel oyuncu, yakın zamanda ünlü işadamı Hakan Sabancı ile görüntülendi.

18-06/19/merve-bolugur-ve-hakan-sabanci-birlikte.jpg

HT Magazin ekibinden Onur Aydın'ın haberine göre, geçtiğimiz günlerde Bodrum'da sarmaş dolaş eğlendikleri belirtilen ikili ilk kez objektiflere yakalandılar.

Sürpriz çift, Bodrum Türkbükü'nde birlikte katıldıkları happy hour partisinde eğlendi. Görüntü vermemek için çok uğraşan çift mekan çıkışında objektiflere yakalandı.

18-06/19/merve-bolugur-bot.jpg

Kendilerini almak için iskeleye yanaşan bota binen ve burada oldukça eğlenceli vakit geçirdiği belli olan Merve Boluğur, uzun zaman sonra ilk kez neşeli halleriyle dikkat çekti.

18-06/19/hakan-sabanci-ve-merve-bolugur-botta.jpg

Plaj partisine kalabalık arkadaş grubuyla katılan Hakan Sabancı ile Merve Boluğur, birbirinden hiç ayrılmadı. İkilinin aşkı magazin gündeminde zirveye otururken, sürpriz birlikteliğin perde arkasındaki bir detay kafa karıştırdı.

18-06/19/merve-bolugur-ve-eliz-sakucoglu.jpg

Hakan Sabancı daha önce, stil danışmanı ve Merve Boluğurun yakın dostu olan Eliz Sakuçoğlu ile birkaç aylık birliktelik yaşamıştı.

Merve Boluğur kimdir?

Merve Boluğur daha önce birkaç filmde rol almış, reklam filmlerinde oynamıştır. 2006-2007 yıllarında yayınlanan televizyon dizisi Acemi Cadı'da Ayşegül adlı bir cadıyı canlandırarak başrol oynamış ve bu sayede tanınmıştır.

Daha sonra da TRT´de yayınlanan Aşk Yeniden adlı dizide Eylül adında bir karakteri canlandırmıştır. 2009 yılında Star TV'de yayınlanan Kül ve Ateş dizisinde Hayal İsfendiyar adlı karakteri canlandırarak oyunculuğuna devam etmiştir. Kolpa'nın Kadınım şarkısının klibinde Çağkan Çulha ile birlikte oynamıştır. Keremcem'in Yutkunamıyorum şarkısının klibinde de oynamıştır. Küçük Sırlar adlı dizide Ayşegül karakterini canlandırmıştır. Kuzey Güney adlı dizide ise "Zeynep" karakterini canlandırmıştır. Muhteşem Yüzyıl dizisinde "Nurbanu Sultan" karakterini canlandırmıştır.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi Tiyatro Bölümünde eğitim almıştır. 2012-Mayıs ayı itibariyle Rexona markasının reklam yüzü olmuştur. 2014 yılında Maybelline NewYork'un ilk Türk marka yüzü olmuştur. Murat Dalkılıç'ın 2016'da çıkardığı Epik adlı albümündeki Boya Gitsin şarkısında eşiyle düet yapmıştır.

En son 2017 yılında yayınlanan İçimdeki Fırtına dizisinde Ezgi karakterini canlandırmıştır.

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin