LA -> Vegas dizisinin oyuncu kadrosu şekilleniyor

Fox'un yeni yayın sezonu için pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizilerinden LA -> Vegas'ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Volkan Küçükel
19 Mart 2017 - 02:17
Gündem

Fox'un yeni yayın sezonu için pilot bölüm siparişini verdiği komedi dizilerinden "LA -> Vegas"ın oyuncu kadrosunu oluşturma çalışmaları sürüyor.

Dylan McDermott'un başrolünde yer aldığı komedi dizisinin oyuncu kadrosuna katılan son isim Kim Matula (UnReal) oldu.

LA -> VEGAS KONUSU

Gary Sanchez Prods. yapımcılığında hazırlanan LA – > Vegas; Cuma günü Los Angeles Uluslararası Havalimanı'ndan Vegas'a doğru havalanıp, Pazar gecesi geri dönecek olan uçuş seferi boyunca yaşanan gülünç olayları konu ediniyor.

Uçaktaki yolcular ise hedefleri ve bunu gerçekleştirebilecek potansiyelleri olup da şimdiye kadar istediklerini elde edememiş, dünyadaki yerlerini bulmaya çalışan bir topluluk. Hepsinin tek gayesi var: Hayat kumarhanesinde galip gelen taraf olmak!

Peki, Lon Zimmet'ın senaryosunu kaleme aldığı ve Steve Levitan'ın pilot bölüm yönetmenliğini üstlendiği dizide Kim Matula'nın rolü ne olacak?

17-03/19/kim-matula.jpg

Matula dizide baş uçuş görevlisi Ronnie karakterine hayat verecek.

Şu sıralar Stephen Merchant'ın yazıp yönettiği Fighting with My Family isimli komedi filminin çekimlerini tamamlayan aktris son dönemde Lifetime'ın hit dizisi UnReal'ın ikinci sezonunda Tiffany James karakteriyle karşımıza çıkmıştı. Matula, 2010-16 yılları arasında The Bold and the Beautiful dizisinin oyuncu kadrosunda da yer almıştı.

17-03/19/olivia-macklin.jpg

OYUNCU KADROSUNDAKİ DİĞER OYUNCULAR

Olivia Macklin (The Young Pope) zinde ve genç görünen striptizci Nichole karakteriyle dizinin oyuncu kadrosuna katılan bir diğer isim olmuştu.

Pilot bölümü kanal yönetiminden onay alırsa, diziyi gelecek yayın sezonunda izleyebileceğiz.

"Kim Matula - UnReal":

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin