Last Man Standing iptal edildi

Altın Küre ödüllü ünlü komedyen Tim Allen'lı Last Mand Standing için iptal kararı geldi. Dizinin yedinci sezonu olmayacak.

ABC'nin altı sezondur devam eden dizisi "Last Man Standing"de sona gelindi!

Yayıncı kanal, Altın Küre ödüllü ünlü komedyen Tim Allen'lı Last Man Standing için iptal kararı aldı. Buna göre dizinin yedinci sezonu olmayacak. 1991-1999 seneleri arasında yine ABC'de ekranlara gelen Home Improvement'ın ardından Allen'ın bir diğer uzun soluklu sitcom'u böylelikle son bulmuş oldu.

İPTAL NEDENİ: YÜKSEK MALİYET

Dizinin geçmiş sezonlarda onay alması son dakikalara kalabiliyordu. Bunun nedeni ise yayıncı kanal ABC ile yapımcı şirket 20th Century Fox TV arasındaki ücret görüşmeleriydi.

Last Man Standing'in Allen gibi ünlü bir isimden dolayı bir çoklu kamera sitcom'u için üst uçlarda maliyete sahip olması nedeniyle geçmiş sezonlarda yapılan pazarlıklarda 20th TV ücret indirimlerini kabul etmişti. Ancak bu kez ABC'nin kararı doğrultusunda herhangi bir pazarlık süreci de yaşanmamış oldu.

17-05/11/last-man-standing-1494512755.jpg

LAST MAN STANDING REYTİNGLERİ NASIL?

Dizi, altıncı ve final sezonunda 18-49 yetişkin yaş aralığında 1.15 reyting oranı ve 6.41 milyon izleyici ortalamalarını elde etti. Bir önceki sezon ile karşılaştırıldığında izlenme oranlarında %5'lik bir düşüş yaşandığı gözlemleniyor.

Ancak yeni bir sezonuyla geri dönen dizilerin ortalama %20-30 civarlarında reyting kaybı yaşadığı dönemde bu kayıp aslında iyi bir rakam! Bunun yanında dizinin ölü gün olarak nitelendirilen Cuma akşamları için oldukça iyi rakamlar yakaladığı da bir gerçek.

Allen dışında Nancy Travis, Molly Ephraim, Kaitlyn Dever, Amanda Fuller, Jordan Masterson, Flynn Morrison, Jonathan Adams, Christoph Sanders ve Hector Elizondo gibi isimleri oyuncu kadrosunda bulunduran dizinin yapımcı kadrosunda ise Matt Berry, Tim Allen, Marty Adelstein, Becky Clements, Shawn Levy, Richard Baker ve Rick Messina gibi isimler yer alıyordu.

130 BÖLÜMÜ DEVİRDİ

Jack Burditt'in yaratıcısı olduğu dizi toplamda 130 bölümle dizi arşivindeki yerini aldı.

"Last Man Standing" 6. sezon fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin