Lauren Graham'dan yeni dizi: 'Kate On Later'

Kanallar bir yandan bünyelerindeki dizilerle reyitng savaşından en iyi sonuçlarla çıkmaya çalışırken bir yandan da geleceğe yönelik yeni dizi projeleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

resim yok
02 Aralık 2014 - 16:45
Magazin

Kanallar bir yandan bünyelerindeki dizilerle reyting savaşından en iyi sonuçlarla çıkmaya çalışırken bir yandan da geleceğe yönelik yeni dizi projeleri üzerinde çalışmayı sürdürüyor.

Özellikle pilot bölüm siparişleri sezonunda sayı olarak oldukça yüksek bir yüzdeyle yoğun günler geçirmesiyle bildiğimiz Amerikan ulusal kanallarından NBC yeni bir komedi dizisi üzerinde çalışıyor.

 

YENİ DİZİ PROJESİ

Gilmore Girls ve Parenthood dizilerinden tanıdığımız aktris Lauren Graham 'Kate On Later' isimli yeni dizi projesinin başrolüne yazıldı.

 

İLK BİLGİLER

Projeyle ilgili ilk detaylar şöyle:

* Deadline'ın haberine göre yarım saat süreli bölümlerden oluşacak dizi, gece yarısı sohbet programı hazırlamaya başlayan bir kadın sunucu odaklı gelişen hikayeye sahip.

* Lauren Graham dizide rol almasının yanı sıra aynı zamanda senaryo ekibinde ortak yazar olarak görev yapacak.

* Graham dizinin senaryosunu 'He's Just Not That Into You' yazarı Liz Tuccillo ile birlikte hazırlayacak.[reklam]

* Graham'ın projenin her ayağında bir görevi bulunuyor. Aktris, Ellen DeGeneres ile birlikte yapımcı kadrosunda da yer alıyor.

 



Warner Bros. TV ve A Very Good Production yapımcılığında hazırlanacak projede Tuccillo, DeGeneres, Jeff Kleeman ve Graham yapımcı kadrosunu oluşturan isimler.

 

GRAHAM'IN KARİYERİ

1967 doğumlu güzel oyuncu Lauren Graham dizi dünyasında özellikle 2000-2007 seneleri arasında rol aldığı ve Lorelai Gilmore karakterini canlandırdığı Gilmore Girls diziyle tanındı.

Graham'ı 2010 senesinden bu yana ise yine NBC kanalının bünyesinde ekranlara gelen Parenthood dizisinde Sarah Braverman karakteriyle görüyoruz.

Bakalım 'Kate On Later'in oyuncu kadrosundaki diğer isimler için hangi oyuncularla anlaşma sağlanacak...

 

 

'BONES'UN 11. SEZONU OLACAK MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin