House of Cards 3. sezon ne zaman başlıyor?

House of Cards 3. sezon ne zaman başlıyor?

resim yok
02 Aralık 2014 - 17:36
Magazin

Washington'daki politik ayak oyunlarını konu alan ve yıldız aktör Kevin Spacey'in oyunculuğunu konuşturduğu kaliteli dizi 'House of Cards' için üçüncü sezon bekleyişi devam ediyor.

Yeni sezon öncesi haberler de gelmeye devam ediyor.

 

3. SEZON NE ZAMAN BAŞLIYOR?

House of Cards'ın üçüncü sezon bölümlerinin 2015 senesi içinde izleyicilerle buluşacağı biliniyordu. Ancak şimdiye kadar bölümlerin ne zaman Netflix abonelerine sunulacağı konusunda bir açıklama gelmemişti.

Ve dizinin 3. sezonuna ne zaman kavuşacağımız artık belli!

 

İŞTE O TARİH

Francis Underwood, takvimler 27 Şubat 2015'i gösteridiğinde bizlerle tekrar buluşuyor.[reklam]


YENİ SEZON YENİ İSİMLER

Yeni sezonda oyuncu kadrosunda yeni yüzlerle de karşılacağız.

- Bu senenin filmlerinden Gone Girl'de karşımıza çıkan aktris Kim Dickens dizinin üçüncü sezon kadrosuna yinelenen bir rolle katılmıştı.

- Kadroya en son katılan isim ise Law & Order'dan tanıdığımız Jenna Stern olmuştu. Stern de dizide birden fazla bölümde karşımızda olacak.

 

SÜRÜKLEYİCİ HİKAYE

Kuvvetli kadrosu ve yüksek bütçeli prodüksiyonu ile karşımıza çıkan House of Cards, Washington'da hırslı bir politikacının zirveye tırmanışını anlatıyor.

 

 

'RED BAND SOCIETY' YAYINDAN KALDIRILDI MI?

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin