Legends of Tomorrow 2. sezon bölüm sayısı arttı!

The CW, dört ek bölüm siparişiyle süper kahraman temalı dizisi Legends of Tomorrow'un devam etmekte olan ikinci sezonunun bölüm sayısını 17 bölüme yükseltti.

Daha fazla Legends of Tomorrow'a hayır demeyiz!

SEZON 4 BÖLÜM UZADI!

The CW, dört ek bölüm siparişiyle süper kahraman temalı dizisi Legends of Tomorrow'un devam etmekte olan ikinci sezonunun bölüm sayısını 17 bölüme yükseltti.

Bu gelişmeyle birlikte The CW'nun tüm süper kahraman dizileri tam sezon onayı almış oldu. Arrow ve The Flash yeni sezon onayını 23'er bölümle alırlarken; Supergirl ise CBS'ten The CW'ya transfer olduğu süreçte 22 bölümlük onay almıştı.

Legends of Tomorrow, sezon ortası dönemi dizisi olarak ekran macerasına başlamasından dolayı bu sonbahar dönemi için ilk etapta 13 bölümlük onay almıştı.

İZLENME ORANLARI NASIL?

İlk sezonunda izlenme oranlarında 18-49 yetişkin yaş aralığında 0.80 reyting oranı ve 2.17 milyon izleyici rakamlarını elde eden dizi, ikinci sezonunu 0.61 reyting oranı ve 1.777 izleyici ortalamaları ile sürdürüyor.

16-11/12/legends-of-tomorrow-season-2-additional-episodes.jpg

Berlanti TV ve Warner Bros. TV ortak yapımcılığında hazırlanan dizinin oyuncu kadrosunda Brandon Routh, Victor Garber, Arthur Darvill, Dominic Purcell, Caity Lotz, Franz Drameh, Nick Zano, Amy Pemberton, Matt Letscher ve Maisie Richardson-Sellers gibi isimler rol alıyor.

KANALIN DİĞER DİZİLERİ NE DURUMDA?

Bu arada The CW, sonbahar döneminde ekranlara getirmeye başladığı iki yeni dizi No Tomorrow ve Frequency'nin geleceği hakkında henüz bir karar almış değil.

Kanalın sezon ortasında yayına girecek yapımları arasında ise yeni dizi Riverdale, yeni sezonlarıyla dönecek iZombie, Reign, The Originals ve The 100 yer alıyor.

'Legends of Tomorrow' 2. sezon 6. bölüm fragmanı:

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin