Legends Of Tomorrow'a bir süper kahraman daha geliyor

Dizinin 2. sezonuna yeni bir karakter daha katıldı.

Volkan Küçükel
17 Haziran 2016 - 15:36
Magazin

Her zaman bir süper kahraman havası taşıyan Nick Zano bu kez gerçekten süper kahraman oluyor!

Deadline'ın haberine göre; The Minority Report/One Big Happy dizilerinden tanığımız oyuncu Dr. Nate Heywood karakterini canlandırmak üzere DC’s Legends of Tomorrow'un 2. sezonuna düzenli bir rolle katıldı.

KARAKTER DETAYLARI

Tarih bilimci olan Heywood, Justice Society of America'nın bir üyesi olan Commander Steel'in torunu. Çizgi romanlarda Nate'i Justice League of America'nın bir üyesi olan Steel/Citizen Steel'e dönüşmesiyle tanıyoruz.

Dizinin yapımcılarından net bir açıklama gelmediğinden Nate'in büyükbabasının süper kahraman adımlarından yürüyüp yürümeyeceği konusunda belirsizlik var. Ancak dizinin süper kahraman doğası göz önüne bulundurulduğunda Citizen Steel'le karşılaşmamız kesin gibi gözüküyor.

16-06/17/legends-steel-pic.jpg

THE CW İLE TEKRAR BULUŞTU

Son olarak Fox'un bilim-kurgu draması Minority Report dizisinde izleyicilerin karşısına çıkan Zano, geçmişteki Melrose Place ve 90210 rollerinin ardından bir kez daha bir The CW projesine katılmış oluyor.

Greg Berlanti, Marc Guggenheim, Andrew Kreisberg, Phil Klemmer, Chris Fedak ve Sarah Schechter yapımcılığında hazırlanan DC's Legends of Tomorrow'a Nick Zano'nun dahil olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Sizce onu Citizen Steel'e dönüşürken görebilecek miyiz...

Aşağıdaki bağlantıdan Diziler instagram hesabını takibe alarak güncel dizi haberlerini instagram üzerinden de takip edebilirsiniz.

@diziler

üyeler ne diyor?

resim yok
:-) :) :o) :c) :^) :-D :-( :-9 ;-) :-P :-p :-Þ :-b :-O :-/ :-X :-# :'( B-) 8-) :-\ ;*( :-* :] :> =] =) 8) :} :D 8D XD xD =D :( :< :[ :{ =( ;) ;] ;D :P :p =P =p :b :O 8O :/ =/ :S :# :X B) O:)
Kapat

bizi takip edin